.luahan hati seorang DIVA.

baru je kejap tadi carry mark untuk ecology kuar. so, semue carry mark dh tau.



yg aku x pueh ati tu,




APESAL SEMUA CARRY MARKS SEM NI CAM HANJ ?




ECO = aku just dapat 4*.** below 45 per 60. apekah ? susah payah wat field trip segala bagai, dengan report eco yg tebal cm dictionary, simposium bentang2 segala --> semua tu x cukup lagi ke ?




PHYSIO = aku hengat dapat 50 dah power dh. rupenye per 70. means, aku kne betol semua time final nnti la utk dapat A. bapak r.




GENETIC = ni dah la killer subject. then, dapat rendah plak carry marks. 45.++ je. mmg x akan dapat A punye la. even B+ pun aku x brani nak target.




TSR = nie je carry marks yang bez. DR ONG memang bez.




KIMIA = yg nie, mmg semua orang pun x pueh ati kot. aku pun x paham nape carry marks kimia nie x sampai 40 pun. giler r. dh kne marah, mengamuk segala dalam kelas pun rendah lagi. siap buat oral test tapi x mbantu langsung kot~~




aku just meluahkan ape yg aku x pueh ati. thx u.






.b.a.b.i.

2 comments:

Hizami Rahim said...

ahha~
aku dah biasa kot dgn carry marks macam tu.
wooo~

ijat_asni said...

.maybe sbb aku x penah kot.
.tu yg mmg emosi segala bagai tu.

Post a Comment