.ape fungsi Chat Box ?.

.nak tompang tanye kat bloggers.
.ape fungsi Chat Box kat blog kite tu ?.

 

.kan ade org antar msg salam ziarah la, tompang lalu la, belogwalking la.
.then, ape yg kite kne wat ?.

.nak kne reply kat Chat Box kite ke ?.

@

.nak kne reply kat Chat Box org yg dtg singgah blog kite ke ?.

@

.trus kne jd follower ke ?.

@

.wat x tau sambil nyanyi lagu Justin Bieber ?.
baby..baby..baby..
ooo~

nak kne wat ape erk ?

19 comments:

hudhud said...

reply balik kat chatbox org tu :P

ijat_asni said...

hudhud :

ye ke.
tapi, kalo org tu xde chat box ?
huhu.

°° ♥ p a A n i ♥ °° said...

aah btul ckp hud tu.. reply balik kt chat box org tu. kalo die xde chatbox. komen la kat latest entry die. :)

ijat_asni said...

°° ♥ p a A n i ♥ °° ;

ye ke.
huhu. kirenye ape yg aku wat slame nie salah la erk.
erk. erk. erk.

taufiq helios said...

fiq rasa bila dia tulis kt c.box kita..then elok kita masuk page dia and reply kt c.box dia tuh je.. ^^..bak kata org tetua..saling ziarah menziarahi

Adam said...

buat bodoh je laen kali. hahaha

ijat_asni said...

taufiq helios :

hehe.
bagus. bagus.
budi bahasa budaya kita..
hee~

ijat_asni said...

Adam :

stail gak kan jawapan tu.
hehe~

mungkin akan dipraktikkan =]

Nazz said...

nak tau kelebihannya..baca kat sini ye..aku ada wat review pasal hal ni, harap dapat membantu..
http://bit.ly/9Vg9ns

Mysara Newrie said...

cbox ni sbg satu medium utk org tggalkan pesanan di blog awk. cthnya, klu sy singgah blog awk, sy akan tinggalkan pesanan kat cbox awk. klu awk nak bls, awk klik nama sy dan awk tulis balik pesanan apa2 kat cbox sy. faham? hehe. honestly cbox adalah satu benda wajib ada dalam blog. hehe ;D

ijat_asni said...

Nazz :

owh.
owh.
=]

ijat_asni said...

Mysara Newrie :

wah.
jwpn dh mcm cikgu bg pnerangan psl photosybthesis.
hehe.
nnti sy singgah kat chat box cik Mysara Newrie...
=]

papabear said...

mostly yg tinggal jejak di chat box mesti ada chat box jugak cuma sometimes agak terlindung...

ijat_asni said...

papabear :

yg terlindung tu yg agak payah utk mencariknye.
huhu.
sedaya upaya agar tidak melindungnye.
hee~

Afzainizam said...

Keluk kemudi tidak dilupa,
Baru seimbang pelayaran kita;
Para Guru amat berjasa,
Bakti Guru disanjung mulia.
~~~@@@~~~
Selamat Menyambut Hari Guru
”Guru itu bukan lagi lilin yang menyuluh sedang diri sendiri dibiar terbunuh”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

Salam sebuah persahabatan salam perkenalan dari kami salam dihulur tanda sebuah perkenalan ….

Semoga kami menerima respon yang baik dari kamu…. Thanks againt…

Yied said...

fungsi chatbox ialah untuk meninggalkan jejak, samalah dgn shoutmix...

faderq said...

ikut suke kite..nk reply bole..nk jadi follower pn bole...but better singgah blog die gak...org dtg umah kite...kite dtg umah org plak...x gitu??hehe..smbil2 nak berkunjung ke blog die tu...bleh nyanyi2 gk!..=P

ijat_asni said...

Yied :

alamak.
shoutmix tu xtau la plak ape die.
huhu.
tapi same je kan ngan chat box =]

ijat_asni said...

faderq :

haha.
bleh nyanyi gak la kan konsepnye...
eenie minnie....

Post a Comment