.award apekah ?.

.last entry tanye pasal fungsi Chat Box.
.ni nak tanye lagi.

.kepada bloggers : ape fungsi award-award blogger nie ?.



.nak kne amek ke x ?.

.kalo amek, nak letak kat ne ?.

.kite pun nnti kne bg award jugak ke kat org laen ?.
mati la aku nak design, bukannye reti pun gune photoshop

saya budak baru belajar, kalo salah tolong jolokkan tunjukkan

8 comments:

miss hav0c said...

just for fun meh..klu org bg kite award mknenye dia suka la ngan blog kita..x semestinya kita desogn..google banyak je award tuk blogger. design pon boleh. tak kesah. kalau award tu kena tag org laen, tag je la sapa2..

klo ko follower aku, meh amek award!

ijat_asni said...

Miss Hav0c :

yang tag2 tu yg konpius lg tu.
huhu

kasih said...

tag tu macam ni..
kita ambil tag2 tu..
then buat ikut arahan yang ada dalam tag tu..
simple kot,

Putri Hazleen @ Didot said...

aku pun macam pening la...adeehhh..

PiNkLaDy said...

banyak sungguh persoalan kamu nie...
isk3

ijat_asni said...

kasih :

xpenah wat.
sbb tu x tau kot.
huhu

ijat_asni said...

Putri Hazleen @ Didot :

naseb kite serupa.....
=(

ijat_asni said...

PiNkLaDy :

kang kalo anak murid tanye kang, x reti plak nak jawab kan.
so, kne la blajar byk2 dlu.
hee~

Post a Comment