.party buih.

.ni gambar-gambar time party buih ari tu.


.appetizer.


.hot dog rentung sedap giler (amek ati tuan umah).
hee~


.main course.


.ayam panggang BBQ.
yg nie memang sedap


.side dishes.


.chicken ball.
mizi yang panggang, superb~


.dessert.


.mempelam muda.
perfect ten !


sbb name die party buih ?
sbb time party nie, ade main tiup-tiup belon yang kene celup dalam air sabun tu dlu then baru tiup lalu buih-buih pun bergelimpangan.
boleh ? 

.hepi giler.

13 comments:

papabear said...

hotdog nampak hangus... hehehe... tapi kalau sedap tak per...

I n n z said...

dah mkn jadi sedap la hot dog tuh ;

ijat_asni said...

papabear & I N N Z :

sedap hot dog tu.
dont judge a hot dog by its skin yg rentong tu.
hee~

Alynn Notnot said...

omG! mempelam muda buat air liur aku meleleh!

AiDa said...

weeee........ ayam panggang.. cedapnyeeeee...

nabilah_2908 said...

gambar org2 yg memeriahkan party ni tkde..? huhu... :)

br pagi tadi makan 2 ketul nugt pahit...pahit2 pun sumbat gak..hehe...:)

Putri Hazleen @ Didot said...

hik3...jln2...singgah mamam kat party...=D

ijat_asni said...

Alynn Notnot :

mempelam muda tu mmg sedap woo.
sumpah x tipu...
meh dtg amek~

ijat_asni said...

AiDa :

ayam panggang tu kalah ayam KFC yg black pepper tu.
hehe~

ijat_asni said...

nabilah_2908 :

gambar2 org yg memeriahkan party nie, akan diupload kemudian.
tggu erk....

ijat_asni said...

Putri Hazleen @ Didot :

meh.
meh dtg singggah party mkn hot dog rentong.
hehe~

Anonymous said...

korang makan ni without timun ke? ( aku harap ko paham kenape timun tu kene ade)

ijat_asni said...

Anonymous :

motif timun ?

Post a Comment