.teringin gak.

.ade konsert.


.mcm best.
.tringin gak nak pegi.

.tgk harga tiket plak :
.RM353, RM303, RM253, RM203, RM153, RM103, RM53.

.tgk seating map plak.


.yg RM 53 tu, ntah celah-celah mane ntah die letak.
.nape mahal sgt erk.
 .hurm.

"di hati kecil, ku menaruh harapan...."

9 comments:

Hizami Rahim said...

hehehe.
eh eh hari tu dia dah bagi free kan?
kali ni nak cover yang free hari tu kot.
wakakaka~

ijat_asni said...

zami :

maybe la.
kalo P.T tgk masyuk nie, mmg wajib pg kot.
(bersama zam jua)
hoho~

Alynn Notnot said...

konsert kan. mmg mahal. =.="

Helmi Razali said...

rossa apa lagu best? dah lama tak update lagu-lagu melayu.

And aku tak pernah pergi consert. :( teringin giler nak pergi.

Helmi Razali said...

eh, btw, aku nak nombor phone ko. No malaysia aku dah expired, jadi simcard dah buang. Message no ko kat fbook aku/YM aku k.

ijat_asni said...

alynn notnot :

kalo mahal pun, xde la smpai bratus2 kan.
harga tiket rossa nie dah same mcm harga tgk konsert kelly clarkson ari tu.
kecian la kat students yg xde duet nie.
huhu~

ijat_asni said...

helmi :

rossa byk gak lagu best.
kat oversea, xkan x penah g concert ?
lady gaga ke....=P

Helmi Razali said...

beyonce, gaga, rihanna, michael bubble semua ada datang tempat aku, aku je malas nak pergi sebab normally aku busy dan ada kelas on the next day. Kawan pulak tak ramai yang rajin pergi.

ijat_asni said...

helmi :

ala. rugi ko.
kalo aku, mmg smue tu aku pg la.
confirm~
hoho.

Post a Comment