.at last.

.dapat gak aku karok tadi.
(dh dekat sebulan x karok konsepnye...)

lokasi :


.red box sogo.

comment :
  • tolong jgn karok kat sini.
  • akak counter tu kerek gile. 
  • tak user friendly langsung.
  • giler kot nak melayan karenah die.
alkisah :

.member aku punye student card dah terpatah skit. tapi still la boleh gune kan konsepnye. 
just terkopek sikit kat bucu card tu je la.
boleh tak akak tu cakap,

"sori, kami tak terime kad matrix yang patah nie"

.sial.

.so, kesimpulannye, kalo nak KAROK, sila pegi Green Box kat Low Yat.

service kat red box sogo itu macam HANJ~

4 comments:

rhapsody LiN said...

hahahaha~
poyo giler akak tu..
yu lah. yg kt lowyat gak bes.. x pon yg area bb tu smua bes lah.
:p

Hizami Rahim said...

wakakaka.
kat low yatt tu RED BOX.
kat sg wang baru GREEN BOX.
;)

aswad said...

wey aiezad,

red box kat garden pun sama jer...

perangai mcm hanjing je kaunter tu

Anonymous said...

ola
urm,pernah berhadapan dgn situasi seakan same( wlaupown gi karok jamban jeww)

sgt hanj + kenyet( kera+monyet ) .....hahahahahah

Post a Comment