.lagenda budak setan.

review filem.


.lagenda budak setan.

.masuk lambat 10 minit.
intro je dah tak paham

.its a romantic film.
romantic la sgt kan


.shoot film :

.cantik shoot time Farid Kamil kat kampung mane ntah.
.tak cantik time focus kat muke plakon ; nampak b'gegar2 sgt.


.pelakon :

.best sbb ade NUBHAN ngan FAZURA.
.bosan sbb asik2 Farid Kamil ngan Lisa Surihani.
(Lisa Surihani maen tipu ; blakon stengah filem jerk padahal dlm poster bukan maen besar lagi muke die) 


.lagu tema :

.version perempuan lagi sedap.
.x best sbb every single scene gune lagu yang same.
bosan kot~


.tak logik :

.Farid Kamil naek bot pg ntah ceruk utan mane ntah, xde electric tapi mampu nak gune camera DSLR setiap mase.
(x tau la die charge celah mane)


.mak Lisa Surihani nmpak macam dh nazak sgt time sakit jantung tu tapi toward the end masih mampu nak b'subahat sama dengan Que Haidar.


.muke Lisa Surihani time kne balut lepas accident.
(bukan sedih, tapi klakar kot~)
haha


.nasib AYU dalam filem nie sedih sgt.
.dari awal filem smpai mati, asik malang jerk.
Natasha (Fasha Sanda) sgt~
last-last mati ; padan muke


aku x nangeh pun tgk cite Lagenda Budak Setan
x paham aku konsep sedih yg ade dlm cite nie


.pesanan :

.cite CINTA kabir bahtia 10 kali lagi best dari L.B.S.


best giler kot cite CINTA nie~



10 comments:

fndrocka said...

hahaha..ini filem bodoh2 je...khabir bhatia punya film barulah ada feeling iye dak? AKU PUN TAK FAHAM KONSEP SEDIH DALM CERITA NI. aku ada buat review kat belog aku, mai lah baca kalau rajin. aku bagi 1.8/5 star.hoho



Latest Entri : Peluk Cium Romantiklah sangat

Hapiz Rahman said...

tak jadik nk tgk.. huhuh

miMiE aZiMaSK ^V^ said...

emmmmm pada yg dah baca novel... ceriter nie mmg camtakbestlangsung... hhehehehehe

ahhaa aaa.. baru perasan part kamera tuh.. dia cas pakai apa ekh?? letak atas bara api kot... hahahahahaharuunnn

salam singgah 1stimer disini... jom singgah blog mie plak

Emilia Emira said...

teringin nk tgk cite neh..
tp bile daa bnyk sgt -ve review..xsmgt daa laa..

Anonymous said...

it's ok u da tgk
at least dpt support
filem tempatan kiter..

(farid kamil ckp kt ko mcm nie kot)

ijat_asni said...

fndrocka :

sungguh kejam rating anda.
haha~

ijat_asni said...

Hapiz Rahman :

bleh je kalo nak tgk.
tp jgn expect too high.
biase2 jerk~

ijat_asni said...

miMiE aZiMaSK ^V^ :

thx u sbb sudi singgah =)

ijat_asni said...

Emilia Emira :

tgk la.
i think its worth for a woman
boleh cmtu ?
^_________^

ijat_asni said...

Anonymous :

kalo la btol2 farid kamil yg ckp kan...
^___^

Post a Comment