.kreta lembu.

.ari tu, aku mmg smangat btol nak tangkap gambar kat kreta lembu.
(aku bleh rasekan zami, zam, dila ngan acik mesti pelik nape aku excited sgt kan)

.sbbnye ; memori kot.


.ni gambar time baby (kononnye la kan).
.background kreta lembu tu.
haha~


.ni gambar abg ngan adek aku.
juga kat kreta lembu 

.then, 20 taun kemudian.



.haha.
.aku dah bleh pegang-pegang lembu tu.
ye la kan, dolu-dolu tak sampai lagi

.kirenye, kreta lembu nie dah lame gile la kan kat malacca ni.
.since aku baby kecik lagi.
kagom~

10 comments:

Hizami Rahim said...

haha.
kan?

chupa chups! said...

cantiknya i.haha rinduuuuuuu!

ijat_asni said...

Hizami Rahim :

haha~

ijat_asni said...

chupa chups!

erk.
apekah~

Dark Half said...

waa...lembu yg tahan lasak..haha
klasik!

ishiko said...

lame sgt tuu.... since baby yer..

DanieL AdiE said...

yeah..i follower yg ke 88!!
same year i lahir...

ade blog jugak ye..bagus2...bole keep in touch...

http://danieldeadie.blogspot.com/

ijat_asni said...

Dark Half :

klasik kan.
bleh masuk radio klasik nasional nie~
hee..

ijat_asni said...

ishiko :

baby la sgt kan.
hehe~

ijat_asni said...

DanieL AdiE :

haha.
slamat b'keep in touch~

Post a Comment