.clash of the titans.

.nape aku asik tengok cite lame-lame je nie ?.

.sebab, time cite nie kuar kat wayang, aku dengan gigihnye tengah buat ESEIMEN.
.takde mase nak pegi wayang bagai.
boleh camtu ?

.so, sekarang nie la time nak catch-up dengan nak tengok movie segala.
.so, movie review seterusnye.


.sebenarnye cite nie best.
.best. .best. .best.
.sumpah nyesal sebab tak tengok kat wayang.
.kalo dapat tengok yang version 3-D mesti lagi best kot.

.kalo sape penah tengok cite Percy Jackson, cite nie lebih kurang macam tu la.
.cuma, cite nie lebih DEWASA.

.dalam banyak-banyak watak.
.aku suke watak Pegasus.
boleh ?
haha~



1 comments:

Selikat Coklat Berbicara said...

yes ini best !! tak tengok wyg pon . tetap best !

Post a Comment