.tekken.

.bosan lagik.
.so, mari tengok movie.

.title : TEKKEN.


(ok, aku tau nie cite lame, so ?)

.best gak cite nie.
.tak perlu nak pikir banyak-banyak.
.tengok je diorang lawan-lawan.
.ade sedikit drama jua la.

.kalo tak tau nak buat ape, meh aku suggest tgk cite nie.
.memang dah takde kat wayang.
download sudeh

8 comments:

zamdayz said...

.aku pun buhsan.takde movie nak tengok.huhu.

ijat_asni said...

zamdayz :

tengok je cite pe2 pun~
janji x bosan~~
hoho~~~

Jejaka Terhangat said...

cite ni mmg best..skill fighting Jin Kazama mmg superb..tp pelik..ada org yg kata tak best..

jijie said...

download filem ni ari tu.. nasib baik tak tengok kat cinema.. memang tak berbaloi beli tiket.. huhu

ijat_asni said...

Jejaka Terhangat :

Jin Kazama = superb.
ikot orang jugak kot.
maybe diorg cakap tak best, sebab x minat cite lawan-lawan.
who knows~

ijat_asni said...

jijie :

download sudeh.
haha~

AdiE said...

xde movie baru r....
x sbr nak tgk wayang rabu nie!
hehehe

~ DanieL AdiE ~

ijat_asni said...

AdiE ;

haha.
jumpe rabu nie~

Post a Comment