.bebudak bio.

.hari last exam.

click la kalo nak clear skit, jenuh nak adjust

.dah abeh dah study.
.nak practical je plak taun depan.
hoho~ 

8 comments:

AdiaLuze said...

Bestnye dh abis...Nanti msti rindu plak...Praktikal lagi la sronok dik!! Selangkah ke alam pekerjaan..Hekhekhek

mRa amira said...

hoho.. aku pun 1sem je tinggal. tp aku LI 2months je.. mase bln 5 next yr~ hihi.. chaiyok !

Nur Areefah said...

wah mesti pleasure habis sebab dah habis exam ni..tahniah ^_^

latest entry : takutkan orang lebih dari takutkan Pencipta

Dayang Bulat said...

nnt konvo amik gamba macam ni lagi, tapi lambung topi plak.. :D

ijat_asni said...

AdiaLuze :

study best (konon)
practical lagi bez la kot
haha~

ijat_asni said...

mRa amira :

haha. slamat berLI taun depan
chaiyok !

ijat_asni said...

Nur Areefah ;

exam memang dah abeh.
tapi result blom lagi
azab btol la~

ijat_asni said...

Dayang Bulat :

bukan stakat nak lambung topi je
rasenye nak lambung yap skali kot (mood excited)
haha~

Post a Comment