.deja-Vu.

.deja-vu pasal the amazing race asia season 4.


.aku comment dekat facebook Ejay Bakri.
.23 september 2010.
.aku dari awal lagi sokong team father-daughter.
.hussien and natasha.

.tengok sekarang nie.
.6 disember 2010.
.team tu dapat masuk final three.
.kalo menang, sah-sah la aku suke kan.
.tapi, kalo kalah pun ; at least top 3 ok.
.haha.

.choice aku slalunye tepat.
terbaek !

.deja-vu la sangat kan.


10 comments:

Qarl said...

dh lama x tgk ke?

i every single week tgk

suke natasha & hussein & richard2 tuh

AdiE said...

suke gak natasya n hussien tu..
mase mule2 tgk, mcm ade doubt jugak kat team nie..mampu ke?
tgk skang, ke FINAL ye..


Latest Entry:
http://danieldeadie.blogspot.com/2010/12/entry-ke-200.html

mr.syazwan said...

da lama wa miss cite ni

tpi insyALLAH final kena tgk..

SyahmiFikri said...

wooo.. best kann.. jrang dapat tgok.. sedih2

ijat_asni said...

Qarl :

ade miss gak la.
dudok kolej kan.
celah mane nak carik tv.
hurm~

ijat_asni said...

AdiE :

i rase tema die; dont just the book by its cover kot.
time awal-awal dlu, natasha-hussien ni asik last je.
skali dapat masuk finale kan.
haha~

ijat_asni said...

mr.syazwan :

final = 9 disember.
cant wait !

ijat_asni said...

SyahmiFikri ;

nanti kat AXN msti ade yang version marathon tu bile the whole season dah abeh.
boleh catch up balik time tu ^___^

Anonymous said...

ewwww...hahaha..tak sangka plak yg father-daugther dapat gi final..kihkih...i tot guys team dari MAS tu dpt masuk..malang skali..1st time xde wakil MAS kan..this week la kan final? ingtkan last week, tgk2 bukan..huhu..anyway, selamat menonton! -ejay-

ijat_asni said...

Anonymous

yeah.
cant wait till this Thursday~

Post a Comment