.hantu kak limah balik rumah.

.hari first cite nie kuar kat wayang, terus pegi tengok.
.semangat la katekan.


.ade dua sebab aku nak tengok cite nie.
.1st sebab sebelum nie aku dah tengok Zombi Kampung Pisang.
.2nd sebab cite nie gune bahasa perak ; which means aku paham.

.comment aku : sedap woo.
.awal-awal cite memang klakar giler.
.gelak tak hengat.
.tapi towards the end, dah jadik merepek bagai.
.jalan cite jadik lost.
.ending = no comment.

.by the way, kak limah jadik hantu memang seram giler.
.dengan rambut mengerbang segala, dudok kat tepi tingkap time maghrib, siap nyanyi lagu enjit-enjit semut kat kubur, memang seram la kesimpulannye.


thumbs up untuk kak limah !

11 comments:

Mra Mastura said...

hahaha kann
kak limah memang..leh kejar2 bagai =.=

Alisya said...

Lawak kan citer ni. Gelak x hengat time Usop angkat wheelchar dia nak lari punya pasal..

Naim Husni said...

tunggu i review plak. kita tidak sependapat. malah berpendapat-pendapat plak. kih kih kih...

eyra kamarunzaman said...

best sanad kewh abg ijat?

ijat_asni said...

Mra Mastura

suke la kak limah nie.
idop kak limah !!
^___^

ijat_asni said...

Alisya ;

yang tak tahan tu, wheelcha.
hahahahaha~

ijat_asni said...

Naim Husni :

ye ke ?
cant wait !

ijat_asni said...

eyra kamarunzaman ;

best giler kot~
sumpah~~

mr.syazwan said...

hohoho

ada kate best ada kate x best

ate teman kena g tengok la gini..

ijat_asni said...

mr.syazwan :

standard la kan.
selera masing-masing katenye~

mie said...

makin femes kak limah..
heheeee

Post a Comment