.kepentingan tanda seru !.

.aku saje je la gune google translate.
.nak test-test carik maksud kononnye.

.first, aku carik maksud shit.





.disebabkan tak pueh ati dengan maksud yang die suggest, aku try tambah tanda seru (!).




.haa.
.nie baru betol.
haha~

.then, aku try lagi ngan perkataan bitch pulak.




.aku still tak pueh ati, aku tambah ! at the back of the word.




.baru betol.
haha~

.penting rupenye tanda seru.
.berguna gak kan google translate nie.
^_________________^

20 comments:

AISHA INANI said...

hahaha!
gila ng tanda seru makna teros tukar eh?

penting ohh.
tp aku suka letak tanda seru tp bukan laa maksud aku marahh.
nmpk cam kewl gi tuhh. haha!

shahizan said...

Haha hebat jugak kuasa tanda seru ni ;)

mie said...

uooh!!
gue suka tanda seru..
ehheee

Mra Mastura said...

ape motiff tetibe cari maksud bende2 nih? hoho !!

DanieL AdiE said...

hahaaha..baru aku tau skang...

Latest Entry:
http://danieldeadie.blogspot.com/2010/12/gigih.html

thejetfuel said...

HAHAHAHA. bapak ah. pandainyeee kau. ;)

Alynn Notnot said...

wow! nice experiment! ;D tak sangka!

Un Phat Lee said...

haha.lu memang bijak

Afzainizam said...

★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★
buat pembaca blog kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★

Salam kunjungan salam ziarah…. Thanks kerana berkongsi story pada kami. Salam sebuah persahabatan salam satu perkenalan dari blog kami... Moga kami mendapat maklum balas dan respont yang baik dari blog anda...

tanda seru tu maksudnya dah sampai seru... nak kawin dahhhh... Oppsss salah rupanya mmg bagus info ni thanks bagi tahu kat kami

Dayang Bulat said...

wau.. tak tahu pasal ni.. nak try.. tqvm sbb bagi info, pasni ade kije utk dibuat pade mase lapang.. bertambah hobi.. huhuhu

ijat_asni said...

AISHA INANI ;

tapi selalunye tanda seru digunakan untuk maki orang kan ?
huhu

ijat_asni said...

shahizan :

sangat power
haha~

ijat_asni said...

mie ;

suke erk ?
meh amek nie ? !!!!!!
haha~

ijat_asni said...

Mra Mastura ;

motif : erk.
saje, blajar benda baru
hehe

ijat_asni said...

DanieL AdiE :

yeah
selamat belajar
hehe~

ijat_asni said...

thejetfuel ;

ni pun dah kire pandai ke ?
haha~

ijat_asni said...

Alynn Notnot ;

yeah
mari membuat experiment
gune words laen pulak~

ijat_asni said...

Un Phat Lee ;

hee
terbaek !

ijat_asni said...

Afzainizam :

sampai seru la sangat kan
jemput2 la datang mlawat blog nie lagi
^_________^

ijat_asni said...

Dayang Bulat :

lepas nie, kne carik maksud perkataan laen la pulak~
baru la betol2 busy
haha

Post a Comment