.last paper.

.last paper nie paper objective.
.so either ; A, B, C, D.
.bace soklan skali tak paham.
.bace dua kali pun tak paham jugak.
.bace tiga kali pun still tak paham lagik.



.ko nak sangat kan.
.tembak je.
.baru paham.
huh~

9 comments:

mRa amira said...

waaaaaaaaa..paper objective!!
kalau terer, best kot jawab!!
kalau tatau, kite dadu or tembak! bang2!
>.< x aci da last paper!!
tunggu turn mra buat n3 abes exam minggu depan!!

mood:jeles,dengki,irihati,na nangis.. T^T

ijat_asni said...

mRa amira ;

hahahahahahahahaahahahahahahhaahahhahahahahaahah~
jangan jelez~~

hans said...

lama weih aku xjawab paper objective
tapi objective dekat Universiti susah gila
kalau zaman2 skolah itu la paling senang

P/S : Download Filem : Jangan Pandangan Belakang Congkak 2 & Devil

ijat_asni said...

hans ;

sebenarnye objective questions lagi susah kot dari structure questions
kan ?

mRa amira said...

obj questions susah sebab jawapan dye dekat2..sumpah confused! >.< sebab tu perlunya dadu dan senapang nak tembak2.. :P lols~

tak jeles tak jeles tak jeles!

(sile jangan buat post bile anda da abes exm petang ni kalau takmau kene tembak dari jauh.. =.=)

fYZa said...

walawehh mne da nk dapat paper objektif da skrg aku ney,,
giler besh ko! gud luck mnembak!

AiDa AzRyN said...

Whoa!bestnye de soalan objektif.. huhu

ijat_asni said...

fYZa :

haha.
thx u. thx u.
dh menembak bagai dah pun time exam tadik.

ijat_asni said...

AiDa AzRyN :

bes. bes.
tapi soklan objective slalunye susah la~~

Post a Comment