.mini gath.

.tak sengaja pegi.
.tu pun sebab zami yang ajak.
.sanggop nie even ade killer paper esoknye.
ade aku kesah ?

special thanks to :
mRa 
Nana

.aku tak reti la nak cite pasal mini gath nie, kalo nak tau, click la kat sape-sape yang diTag nie.
.diorang lagi power kot kalo bercerita.
.aku memang tak reti nak cite panjang-panjang.

.yang penting = best !.
boleh camtu ?

13 comments:

mRa amira said...

hahaha. hamboii, malam ni semua pakat update..
hehe XD best kan kan.. haha..

ijat_asni said...

mRa amira:

haha.
best giler kot.
macam dah lame kenal.
padahal ala2 je.
haha~

mRa amira said...

hahah.tauu xpe.. :)
kenal2 semua
woot2..XD
hope this friendship never ends~ ngeh3

AiDa AzRyN said...

whoa! bestnye... o_0

ijat_asni said...

mRa amira :

yeah
viva forever !

ijat_asni said...

AiDa AzRyN :

best giler kot.
haha~~~
saje nak buat jelez

mr.syazwan said...

nama ku ttp bawah nak protes ke apa ni ha??

hahahaha

walaupun ada papaer esoknya tetap kan..

kalau kantoi paper tu slhkan zami..

jgn slhkan ku bg ko gelak lak ok..

hak3

ijat_asni said...

mr.syazwan ;

susah ok paper tu.
i nak salahkan semua peserta mini gath sebab buat i gelak x hengat.
abeh ilmu. haha~

AdiE said...

ijat...sy cemburu ye x pat join..

Latest Entry:
http://danieldeadie.blogspot.com/2010/11/last-berjimba.html

ijat_asni said...

AdiE :

ala.
nanti kite buat gath kat seri percik.
boleh ? hee~

hamzah ian said...

gua jeles sbb tak dpt pergi.. grrrr

ijat_asni said...

hamzah ian :

takpe
taun depan ade lagi kot
hee

Hazzy Ishak said...

tak pandai cerita, tapi pandai main boling

Post a Comment