.ngangkung.

.aku tengok cite nie minggu lepas.
.sori la kalo lambat review.


.comment aku : boleh la.
.stakat nak gelak-gelak dalam wayang.
.aku tengok pun sebab nak menyahut seruan produser cite nie.
.nak cukupkan sejuta penonton katenye.
(tapi nyesal pun ade gak, baek aku tengok rapunzel)


.tak boleh blah dengan orang belakang aku yang gelak kuat nak mati padahal lawak ala-ala je.

13 comments:

bukankosong said...

samala kiter, aku pun xpaham nape diaowg gelak...padahal xlawak pun,rasanya ikut citarasa memasing kot..

CERITA LEBAT said...

klu gua,gua bukak kasut gua balik dekat org belakang lu tu..

mr.syazwan said...

kan...

menyokong filem Malaysia katanya

ijat_asni said...

bukankosong ;

masalah memang x klakar kot.
gelak yang macam dibuat2~
x original la~~

ijat_asni said...

CERITA LEBAT ;

haha.
mcm kejam sangat la plak kan

ijat_asni said...

mr.syazwan ;

kononnye la~
hehe

Afzainizam said...

★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★
buat pembaca blog kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com
★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★

Salam kunjungan salam ziarah…. Thanks kerana berkongsi story pada kami. Salam sebuah persahabatan salam satu perkenalan dari blog kami... Moga kami mendapat maklum balas dan respont yang baik dari blog anda...

pakat reramai gi sana .... mmg best sesangat citer dia niii

Miss Lemon said...

tadi plan tgk cita ni
tp xda pakai lens
hukhuk then cancel
huuuuuuuuu

ijat_asni said...

Afzainizam :

yea. salam ziarah ^__^

ijat_asni said...

Miss Lemon :

xpe
xpe
esok boleh cube lagi
hee~

Mra Mastura said...

huwaa..aku tak tengok agy ..

bLaCk | maWaR said...

ha...taw xpa...orang sekeliling gelak sampai nanges2..walhal takda la lawak sangat pown...jadi tension je balik sebab tak paham apa yang lawak huhuhuhu

farihah afiqah said...

hey...haha..yup2 ..i pon tengok ctew ni..haha x la interesting sangat , but , enough la wat org yang ngah sedih jd happy ... ending dy patutnya lebih menarik kan? hahah just follow me : http://farihahafiqahpunyakisah.blogspot.com/

Post a Comment