.kreta-kreta glemer kat Malaysia.

.baru lepas bace paper.
.terpandang tajuk nie.
."Saga masih mendahului".

even aku x pakai saga (zami pakai)
tapi just nak bgtau kreta-kreta yang terlaris kat Malaysia

.senarai top 10 kreta nasional terlaris untuk Mac 2010.
(ikot ranking jualan unit)

1. proton Saga
2. perodua Myvi
3. perodua Viva
4. perodua Alza
5. proton Persona
6. proton Exora
7. proton Satria Neo
8. proton Waja
9. proton Savvy
10. proton Gen 2

(kreta satria biase yg aku gune x masuk list pun)
.huhu.

ni plak
kreta bukan nasional terlaris untuk Mac 2010
(ikut ranking jualan unit)

1. toyota Vios
2. honda City
3. toyota Hilux
4. toyota Camry
5. nissan Grand Livina
6. mitsubishi Triton
7. honda Civic
8. toyota Altis
9. isuzu D-max
10. toyota Avanza


.honda Civic yg aku minat pun ade.

yay~

.kreta idaman.
^__^

.before.

.gambar ni diamik sehari sebelum proposal presentation day.


.semua muke gelabah.
(tp masih mampu mkn kFc)
hoho .

yg penting, proposal
diterima.
haha

.success.


.proposal diterima.
(haha)

.thx u Ben Ashaari.

.bukak geng blogger, nmpak benda nie.

.excited.

.thx u Ben Ashaari sbb sudi melawat blog ijat.



.kalo sudi, dtg la menerjah lagi.
.hee.

post yg d'usha : .aku suke hari rabu.


.aku suke hari rabu.

.aku suke hari rabu sebab :



.ade new episode the amazing race season 16 (TAR 16).
(haha)



.ni route jelajah benua segala dlm episode TAR 16.
(siap ade singgah kat Penang, Malaysia lagi tu~)
.lagu tema : "saya anak Malaysia".
.hee.



.statistic (until final four).
merah : team yg aku target menang
kuning : team aku minat sbb klakar nak mati
Hijau : boo~~



.Jed & Cord.
.team yg aku target menang.
(hoho)

.grEEn.


.tpilih mwakili jabatan biologi jadik moderator forum alam sekitar.
(feeling maya karin)
.haha.

.grEEn is a nEw bLack.

.rest.


.rest.
(jenuh jawab 2 paper ari nie)

.hahaha.


.remy ishak tweet aku.
.haha.

.gigih.


.tema : gigih.

.huh.



.exam itu susah seperti HANJENG.

(credit to chihuahua)

.luahan hati seorang DIVA.

baru je kejap tadi carry mark untuk ecology kuar. so, semue carry mark dh tau.



yg aku x pueh ati tu,




APESAL SEMUA CARRY MARKS SEM NI CAM HANJ ?




ECO = aku just dapat 4*.** below 45 per 60. apekah ? susah payah wat field trip segala bagai, dengan report eco yg tebal cm dictionary, simposium bentang2 segala --> semua tu x cukup lagi ke ?




PHYSIO = aku hengat dapat 50 dah power dh. rupenye per 70. means, aku kne betol semua time final nnti la utk dapat A. bapak r.




GENETIC = ni dah la killer subject. then, dapat rendah plak carry marks. 45.++ je. mmg x akan dapat A punye la. even B+ pun aku x brani nak target.




TSR = nie je carry marks yang bez. DR ONG memang bez.




KIMIA = yg nie, mmg semua orang pun x pueh ati kot. aku pun x paham nape carry marks kimia nie x sampai 40 pun. giler r. dh kne marah, mengamuk segala dalam kelas pun rendah lagi. siap buat oral test tapi x mbantu langsung kot~~




aku just meluahkan ape yg aku x pueh ati. thx u.






.b.a.b.i.

.234.


.best-day zami.
.hepi.
^^

.earth day.


.22nd april.
.earth day.
.(erk, x penah tau pun pasal earth day nie).


btw,
.happy earth day.

.hurm.






.impian jadi angan-angan.
.sedih.


.hujan = pagi yang gelap.


.rain.
.umbrella.
.rihanna (tetibe la).

.pic desktop.



.pic desktop.
.like.
.like.

.finally.

.1st entry.
.excited.