.model aku.

.ni model group aku.


.yang kaler hijau tu buat dari span basuh pinggan.

.yang bulat-bulat putih tu buat dari tapak foam cup.

.yang bulat-bulat hijau tu buat dari kertas surat khabar lame.

.yang penting, kitorang KALAH.

.tahniah.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

.model.

.environmental week.

.tentatif program.
.hari selasa ade pembentangan model.
.konon-konon bleh jadi ABM.


.group raja.
.wat model blood capillaries.
.simple + cantik.


.group pipah buat pasal uterine cycle.


.ni group zul punye bio tools kit.

group aku ?
.nanti la aku tunjuk.

.haha.

.owh.

.owh


.x sangka.

.practical.

.haaa.
.dah confirm dah.



.yea.
.yea.

.tetibe teruja.
.takot pun ade gak kot.


.next destination ; kuantan.
^__^

.love.

.O.M.G.
.busy nye.

.i love my job.
.i love my job.
.i love my job.

.kinds of motivation untuk diri sendirik.
boleh ?

.sabar.

.ade dua events nak distorykan kat blog nie.
.tapi tak sempat lagi nak buat entry.
busy sangat kot~

.1st ; pasal majlis watikah SRN.
.2nd ; pasal program sekolah SRN.


.sabar la erk.

.aku.

.gambar nie sesuai sgt dgn aku wat mase sekarang.

.boys day out.

.owh.
.bestnye.


.berjalan-jalan bersama.
.bergelak-gelak gemok bersama.
.mengompat-ngompat bersama.

.hilang stress aku.
haha~

.nanti kire buat boys day out part II plak.

.takziah.

.10.10.10.
.tarikh nahas jalan raya di rembau.

.gambar ihsan mstar online.

.takziah.

.jamuan raya.

.isnin lepas.
.pegi jamuan raya.


.sebelum makan ; sesi ngompat-ngompat dulu dengan yap.
meriah~


.dengan some of the bebudak class yang datang.


 .bebudak bio lelaki.


.aku dengan liza...eh salah erk.


.dengan mili yang tema die  semua-ko-nak-makan kan konsepnye.
.haha.




.then,  almost semua yang datang, dapat saket perut.
.food poisoning katenye (aku dengar budak-budak nie cakap la).

.birthday lagi.

.hari tu celebrate ngan member kampar.
.ni nak celebrate ngan member kolej plak.


.kek birthday.
.sedap kek nie, sebab ade inti ice cream kat tengah-tengah die.


.sesi memotong kek.


.mereka yang terlibat.
(kerry tak dapat datang sebab ade hal)


.kek yang ade inti ice cream coklat kat tengah-tengah die.


.yay.
hepi sangat~

.thanx you so much kepada mereka.
.zami.
.wan.
.zam.

tetamu : .hakim. .acap.


.ijat asni likes this.

.berat.

.sedang berjalan-jalan di tesco.
.tetibe nampak menatang nie.


.terus mencoba.
tanpa ragu-ragu

.timbang punye timbang, berat aku punye la sikit.
.44.6 kg.
.apekah.

.terus dah malas nak makan.
.makan ke, tak makan ke.
.konsepnyesame je = tak naek pun berat.

.huh.
.aku dah tak percaya ngan alat timbang berat lagi lepas nie

.run.

.journey to ipoh.
.motif : run thesis kat budak sekolah.


.suboh-suboh dah kuar umah.
.jalan raya pun tak banyak kreta lagi.
.nasib baek aku pemandu berhemah kan.
kaitan ?


.start mengajar pukul erk.. tak ingat la.
.tapi last two period.
.even last period, tapi budak-budak die OK sangat.
.senang je nak handle.
.semua pun excited je nak buat experiment.


.thesis aku pasal nak kena hasilkan kit pembelajaran.
.nak tengok stomata kat daun.
.senang je kalo nak apply kat sekolah.


.time discussion dengan students.
.nasib baek la budak-budak nie paham.
.kire objectives tercapai la.
walaupun kan~

.haha.

.seronok bergelak-gelak gemok.

.party.

.ni kisah time birthday.
.baru nak update hari ni.
boleh ?

.party birthday nie time balik kampar.
.celebrate dengan member-member.


.tiup-tiup-tiup lilin.
.tengok lilin = oh, muda lagi rupanye aku nie.
haha~


.malu-malu gak la nak celebrate.
.terharu lebih kot.
.haha.


.time potong-potong kek.
.ten !.

.special thanks to.
.wan. .adie. .burn.
.tun. .farid.
.gambel. .nazar.


.ijat asni like this.


.review : Magika.

.baru lepas tengok.


.dah lame tunggu cite nie.
.start dari tahun lepas kot.
.berjaya gak tengok.
.haha.

.sedap.
.banyak menyanyi.
.banyak watak best.

.watak paling kelakar.
.sabri yunus jadik datuk bendahara.

.watak best.
.sharifah aleya ngan sharifah amani jadik bawang merah bawang putih.

.lagu paling sedap.
.maya karin, Gebang.

.sape yang tak pegi tengok lagi, sila lah ke TGV or GSC dengan segera.

.four over five.