.the amazing race 17.

.baru lepas tengok episode 10.
.sekarang nie tinggal 4 team je.


.minggu depan ade elimination.
.then, dah episode finale.

.aku tak kisah sape-sape pun menang sebab semua pun memang power.
.tapi aku prefer brooke and claire.
yeah !

.3rd paper.

.3rd paper.
.ok la.
 
.takde la susah sangat.
.tapi, takde la senang sangat jugak.
.biase-biase je.

.overall ; OK la.
(saje nak sedapkan ati sendirik)

.kempunan.

.pegi pasar malam.
.nak cari.


.tapai pulut !.
.jenuh pusing-pusing.
.tapi tak jumpe jugak.

.mane la nak carik tapai pulut nie.
.nak sangat.

(sambil menyanyi)
"...batu belah, batu bertangkup..."


.harry potter.

.berjaya gak pegi tengok.


.aku bace buku die dekat 3 kali kot.
.so, comment aku based on pembacaan aku la.

.aku rase, too overlong.
.ade scene dalam buku yang aku nak ade, tetibe takde.
.ade scene yang tak perlu ade, tetibe ade dalam cite.
saje je nak memeningkan kepala

.almost scene ade ron weasley = klakar giler.

.aku rasekan, watak hermione lagi penting dari harry.
.untuk part i nie, character harry tak ditonjolkan sangat.

.aku macam nak lagi.
...more..more..more...

.aku harap part 2 nanti, jalan cite die tak banyak yang berubah dari buku.


.2nd paper.

.tak sangka soalan exam itu sungguh
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.SUSAH !.

.sekian.

.1st paper.

.1st day exam.
.1st paper.

.hahahaha.
.susah.
.padan muke aku.

.takziah.

.pak li kopitiam.

.makan kat Pak Li Kopitiam.


.nasik lemak special.
.asam limau ais.

.comment : biase-biase je.

.1 Malaysia.


.1 Malaysia sangat.
hoho~

.semi final muzik-muzik part ii.

.berjaya buat kali ke-2 pegi tengok live.
.yes.
.yes.

.suke suara black.

.stacy - aku memang target lagu nie top 6.
.yeah !.

.adira - lagu yang simple.
.sangat.

.bergabong.
.meletop.
.ah !.

.rahmat mega - best kot nyanyi ramai-ramai.

.ana rafali yang digilai wan.

.adam.
so ?

.tukar gambar.

.mari menukar gambar profile facebook.


.tema : senyuman tak ikhlas.
.suke.

.ko mampoo ?.

.tension giler.

.bengang kot.
.so long ethan and khairie.

.nape team yang aku sokong, semua kuar nie.
hurm~

.counter strike.

.1.30am - 3.20am.
.maen counter strike first time.


haha~

.hari lelaki.

.bangun awal.
.dengar hot.fm am crew.
.A.G cakap hari ini ialah Hari Lelaki.

.apekah ?.
.tak penah tau pun kewujudan hari lelaki nie.
hurm~

.polik-polik la sekarang nie. 

.hurm.

.kecewa dengan the amazing race 17.
.both team aku sokong ; dah kalah.

.last week michael and kevin.
.minggu ni plak gary and mallory.

so long people

.sape lagi aku nak sokong nie.
hurm~

.ntah.

.nampak entry azie.
.nak tiru jugak la.


.boleh ?.
haha~

.fitting room.

.lokasi : fitting room concept store, One Utama.
(padahal tak beli baju pun)


.mode : gelak-gelak gemok.




.presentation bio.

.subject animal physiology.


.barisan juri.
.yang penting ; ade golek ain di situ.


.presenter.
.aku ngan mira.


.lalala.

.konsepnye : menang, 3rd place. (walaupun...)
haha~

.killers.

.yea.
.movie time.



.review.
.biase-biase je.
.first-first slow.
.last-last baru banyak action.

.tak berbaloi.
nasib baek tak tengok kat wayang

.law abiding citizen.

.cite nie best.
.sumpah.


.kisah die pasal sorang laki yang mencari keadilan dengan cara mencabar undang-undang.
mcm tu la lebih kurang~

.plus, aku suke kot si Gerard Butler berlakon dalam cite nie.
.cool je bunuh orang bagai.
.time nak mati pun ; tenang je. (spoiler !)

(poster version aku edit)

.so, sila la tengok cite nie.
.jalan cite die best.
.unpredictable.
.memang best.

.thx u mr. amir sebab promote cite ni.

.5 bintang !.


.hubungan jimmy shanley dan isteri bergelora.

Baru sebulan berkahwin, inai pun masih merah di jari. 

Perkahwinan Jimmy Shanley & Nursuhaila dikatakan bagai retak menanti belah apabila isterinya bertindak meninggalkan rumah tempoh hari.


 Peristiwa lari dari rumah itu telah dinafikan oleh Jimmy, namun tidak menolak dakwaan bahawa hubungan mereka berdua memang bergelora.

.sumber.


.comment aku.
.masalahnye baru kawen kot,
.apekah ?.

.clash of the titans.

.nape aku asik tengok cite lame-lame je nie ?.

.sebab, time cite nie kuar kat wayang, aku dengan gigihnye tengah buat ESEIMEN.
.takde mase nak pegi wayang bagai.
boleh camtu ?

.so, sekarang nie la time nak catch-up dengan nak tengok movie segala.
.so, movie review seterusnye.


.sebenarnye cite nie best.
.best. .best. .best.
.sumpah nyesal sebab tak tengok kat wayang.
.kalo dapat tengok yang version 3-D mesti lagi best kot.

.kalo sape penah tengok cite Percy Jackson, cite nie lebih kurang macam tu la.
.cuma, cite nie lebih DEWASA.

.dalam banyak-banyak watak.
.aku suke watak Pegasus.
boleh ?
haha~



.hepi.

.serabut sangat.
.tetibe farid tag gambar.
.thx u. thx u.



.hilang serabut sikit.
nak balik kampar~~~~
(tetibe la...)

.tesis oh tesis.

.ingatkan dah siap.
.rupe-rupenye banyak lagi yang nak kne edit.


.spoiler the vampire diaries.

.warning.
.ni spoiler untuk the vampire diaries.
.episod 9.

"Elena puts herself in a dangerous position as she searches for the truth about Katherine's past and what her own future may hold. Knowing that Stefan would never agree to her plan, Elena swears Caroline to secrecy. Damon uses a new-found confidant to help him try to discover the real purpose and power of the moonstone. Jeremy and Bonnie meet Luka, a new student with a surprising family history."  







.more info.

.excited.
.excited.

.cheryl samad.

.yea.
.suke.
.suke.


.gelak kuat-kuat.
.haha.
boleh ?

.michael and kevin.

.waa.
.sedih giler.
.team aku minat dalam the amazing race 17.
.dah eliminated.


.so long michael and kevin.

hua~~


.semi final muzik-muzik part i.

.yess.
.berjaya gak tengok live.
haha~
sempat snap-snap gambar jua


.akim - inilah cinta.
.minat giler kot lagu nie.


.shahir - kebahagiaan dalam perpisahan.
.blazer itu cantik.


.hafiz - nokhtah cinta.
.lagu sedap + vocal best + rambut terbaek !.


.sabhi saddi - nadiku.
.lagu nie aku suke.
.sedap untuk dibuat karok.
haha~


.adibah noor - sejujur hatimu.
.vocal die sedap.


.yeah.
.best of the best.
.kak melah.
.kalo masuk bertanding, sure menang la.
hoho~


p/s : aku tangkap gambar artis yang best-best je.
so, tak perlu carik kat mane gambar FT
hahahahaha~



.nuffnang yang menyelerakan.

.prasan tak.
.ads nuffnang minggu nie.
.pasal new Pizza Hut product.

 
.gabungan 6 flavour cheese.
.giler r. .sedap kot.
.disebabkan aku nie memang minat cheese.
.sah-sah la sedap kan (di mata aku la).

.so, Pizza Hut anyone ?.
hee~

.the expendables.

.modestudy week.
kononnye

.real mode : movie week.
haha~


(ok again, aku tau nie cite lame...so ?)

.suke la cite nie.
.at the beginning, macam tak paham.
.last-last, paham sudeh.

.aku rase, the main factor sebab ape aku nak tengok cite nie.
 .maybe sebab ade jason statham kot.
.aku minat die start dari die blakon the Transporter.
.then, Italian Job.
(mark wahlberg pun best jugak~)

.kepada mereka yang belom tengok cite nie.
.sila la download beli DVD original kalo nak tengok.
.banyak action.
.tembak-tembak.
.lawan-lawan.
.kire tak bosan la.

dush
dush

.tekken.

.bosan lagik.
.so, mari tengok movie.

.title : TEKKEN.


(ok, aku tau nie cite lame, so ?)

.best gak cite nie.
.tak perlu nak pikir banyak-banyak.
.tengok je diorang lawan-lawan.
.ade sedikit drama jua la.

.kalo tak tau nak buat ape, meh aku suggest tgk cite nie.
.memang dah takde kat wayang.
download sudeh

.3 idiots.

.semalam.
.bosan sangat.

.then, amek keputusan nak tengok movie.
.cite ; 3 idiots.


.cite hindustan.
(bunuh diri kejap sebab aku dah dekat 10 taun tak tengok cite hindustan)

.sedap gak cite nie.
.takde la macam cite typical hindustan yang laen.
(bebalik cinta, nyanyi tukar-tukar baju, menari berguling-guling)


.aku sangat SUGGEST korg untuk tengok cite nie.
.best.
.best.


ijat asni likes this