.baktisiswa : balik.

.gambar nie time nak gerak balik dari program.
.tangkap gambar ngan family.


.one happy family.
(kne bace macam maen kad terup happy family)

.gambar nie, zizan yang amek.
.so, credit to him too.

.zizan yang suke tangkap gambar sebab ade DSLR.
kitorang dah kenal time sukan rakyat USM lagik

.gambar time dinner tak upload lagik sebab takde softcopy skrg nie.
sabar erk~

2 comments:

mr.syazwan said...

tak habis-habis ke ngan program bakti siswa ni???

hahahah

ur mak angkat kesian tgk macam da x larat je kan

huhu

hans said...

wah
aku xpenah plak join lagi program macam nih
ada satu jer la kut
tahun lepas

Jom Baca Kisah Aksi Wheelie Terbaik Di Hadapan Lampu Isyarat Pintu Pagar Belakang Uitm Sebentar Tadi! Hahahahaha!

Post a Comment