.eh, aku ?.

.dah lame kot tak update.
.so, hari nie dengan gigihnye nak buat entry bebanyak.
kalo mampoo la kan

.first, nak cite pasal contest yang aku join.
.contest by daniel adie


.first time masuk contest.
.then, aku check balik, eh aku ke tu ?.


.haah la.
.aku dah di-short list kan.
.suke.
.suke.

.time kasih la daniel adie sebab sudi men-short list kan name aku.
.click [sini] untuk refer balik entry yang aku buat pasal contest nie.
 
 
.aku yang excited.
^___________^



9 comments:

AfiQ said...

hahaha.. tahniah2!!! smlamat bertanding.. hahaha =P

DanieL AdiE said...

tahniah ya...

pemenang bakal diumumkn tgh mlm nie...nntikan acara gilang-gemilangnya..

mampu?

ijat_asni said...

AfiQ :

tahniah jua kepada anda
anda juga saingan saya
so, marilah kite bergadoh untuk merebot tempat pertama
=P

ijat_asni said...

DanieL AdiE :

wargh.
dah macam grammy.
ade red carpet segala la nie ?
haha~

mr.syazwan said...

kelasssssssss

acara gilang gemilang katanya

konpem nak tempah dress ni

hahaha


*tengah siapkan skrip kot2 menang ke kan

KO MAMPU?? *pang tampar mcm nasha aziz

hahahahahahaha

mye said...

smoga berjaya..
hehe ^_^

Notacomei :_) said...

Tahniah :_)

ijat_asni said...

mr.syazwan

part tampar macam nasha aziz tu yg x boleh blah
haha~

ijat_asni said...

mye & Notacomei :_) :

^_______^

Post a Comment