.karok ke laut.

.ni cite ahad lepas.
.baru nak update.
boleh camtu ?

.semua orang yang ade dalam gambar nie, dah update pasal benda nie.
.aku je yang terhegeh-hegeh.


gegambar nie , aku curik kat blog qarl
ye la kan, aku takde DSLR, segan nak kuarkan camera digital biase-biase tu

.comment aku.
.best la aktiviti cenggini.
.lepak lepak.
.nyanyi nyanyi.
.gelak gelak.
.hope ade lagi benda cenggini in the future.

singgah-singgah la jugek blog diorang nie :



sumpah best~

12 comments:

AfiQ said...

best nye... huhuhuh... ^___^ dgr kata en ijat suara terbaik..lalalallal

Mra Mastura said...

sile nyanyi, nak dengar! hehe

ijat_asni said...

AfiQ :

tipu sangat khabar angin sepoi-sepoi bahasa itu ~~
hahahaha~

ijat_asni said...

Mra Mastura :

nnti kite buat gathering kat red box pavilion
haha~

AiDa AzRyN said...
This comment has been removed by the author.
AiDa AzRyN said...

Hamboi nyanyi feeling habis nampak.. XD

ijat_asni said...

AiDa AzRyN :

takde la habis.
biase2 je
ngee~~

Qarl said...

chantekk laa

suara ijat nanges bebudak af dgr

ijat_asni said...

Qarl :

haha
tu satu kutukan ke pujian nie ?
konpius
konpius
haha~

DRIED LEAF said...

wooot woot...dadrop by..lol nice tale...nice shoot..

E.d.Y said...

pergghhh..karok tu..leh masuk af9 ni..huhu

mr.syazwan said...

bestkan!

sonok2...

=_=

Post a Comment