.OMG OMG OMG.

.aku tetibe nak bukak website.
 ade promosi CNY
 
 
.w.t.f, KARAOKE PERCUMA !!!.

.aku sangat excited sebab aku tahun arnab.
sebab tu aku comel cam arnab kot
haha~
.nak karok.
.nak karok.


20 comments:

CintaZulaikha said...

halamekk, ngapa tahun lembu dia tak pnh wat gini..hampagas pya red box..

apapun tahniah pada anda..(pernah makan daging arnab tak???..tetiba)

keep in touch yer(saya blogger baru yg mengharapkan sahabat handai, sob sob)

http://cintazulaikha-ummi.blogspot.com/

mye said...

btl r org kta taon arnb nie byk untungla..
hehe..
lpas ni nk serbu psat karaoke r..
haha

Hazzy Ishak said...

ciss cissss...

faiz said...

wah.. i loike this !!!

DanieL AdiE said...

redbox ek?
free utk mereka yg lahir pd tahun arnab je ke or yg kwn2 budak tahun arnab pon dpt free gak sbb join skali???

mr.syazwan said...

u kan ke tahun naga???

1988 kan?? kita tahun naga kan??

i x fhm yg sebelum n selepas tu 1988 tersenarai sebelum feb tpi

promosi percuma tu strat dlm bulan feb..

ahhh pening..

nORmAL said...

huhuhu untuk tahun arnad jew ke...
nak ikot karok jugak...huhu nak ikot nak ikot//...

ijat_asni said...

CintaZulaikha :

haha
budak taun lembu boleh dudok jaoh2
jgn jelez dgn budak taun arnab
haha~~

ijat_asni said...

mye :

taun arnab gak ke ?
yay !

ijat_asni said...

Hazzy Ishak :

haha
jelez la tu kan
hahahahahaha~

ijat_asni said...

faiz :

yezz
like jugak ~~
^^

ijat_asni said...

DanieL AdiE :

untuk bebudak taun arnab je
taun naga jgn jelez
ngee~

ijat_asni said...

mr.syazwan :

i taun arnab
u taun naga
i dpt karok free
u just gigit jari

^____^

ijat_asni said...

nORmAL :

jom
jom
jom karok !

iLiAiSyAhkaDir said...

jeles nyer!!!! ili ahli nyer!! tapi tahun ular

fYZa said...

a'aa yg 1988 die tulis bukan ke tu tahun naga? ni yg aku nk btukar jd naga neh

ijat_asni said...

iLiAiSyAhkaDir :

ha ha ha
kalo tahun ular, dah salah tahun la nie
=P

ijat_asni said...

fYZa :

haha
boleh la plak kan bertukar jadik naga
camne la rupenye kan~
=P

mr.syazwan said...

tapi yg tahun 1988 tu sebelum febuari tu apa dia lak?

Asyraf Arif said...

sumpah menjerit tak hengat kan. paling hebat acap menjerit masa tuh. HAHAHA

Post a Comment