.One Step Closer to the Maxis Om Nom Nom Race.

.hizami li yang promote benda nie kat aku.
.ni yang membuatkan aku semangat nak join nie.


.tak pasti ape ke benda om nom nom tu.
.rasenye bunyik time tengah mengunyah kot.
.om ngap ngap.
.tapi cam pelik pulak bunyik die kan.
arrgh~

.ape-ape je la.
.janji time race nie ade makan-makan.
boleh camtu ?


.nape aku semangat sangat nak join maxis on nom nom race nie ?.

  • sebab boleh makan-makan
  • sebab boleh lepak lepak sambil makan makan ngan teammates
  • sebab boleh gune iphone 4 yang ade aplikasi finder301 (jakun kot~)
  • sebab dapat gune laptop free dengan broadband maxis sekali
  • sebab aku maxis angel (ko ade ?)
  • sebab dapat baju free saiz S (lalala~)
  • sebab aku dalam proses nak naek kan berat badan (hoho~)
haa.
.banyak tak reasons aku.
kagom kagom

.race nie, maxis yang sponsor, so kne la support maxis.
yeah~

 .peserta akan dapat iphone 4 yang ade aplikasi finder301.
excited aku even barangan pinjam jer~

 .info pasal maxis broadband.

.more info boleh click kat sini.



.yea.
.aku harap, aku terpilih la nak join benda nie same dengan hizami, afiq and adie.

14 comments:

mr.syazwan said...

contest ini kena makan nasi x?? kalau kena sah2 group i kalah

i masih dlm tempoh edah berpantang mkn nasi

boleh??

=_=

mr.syazwan said...

kena tag *tibebe

http://syazwan88.blogspot.com/2011/01/3-suara-its-beautiful-life.html

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Selamat Tahun Baru Dengan Azam Baru
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
terbaiklah buat kamu.... ni contest makan makan ke sampai kenyang... rasa myam syok ajer bab makan ni

Notacomei :_) said...

Selamat berjaya semua. Semoga makan sampai lebam dan sembam hihihihi :_)

Alisya said...

nak tmbah berat bdn ye...haha..gudluck2..

jom support kempen ni:
http://wardahalisya.blogspot.com/2011/01/love-live-life-green-earth-yes-we-care.html

DanieL AdiE said...

best2!! moge kite terpilih!

Latest Entry:
http://danieldeadie.blogspot.com/2011/01/ajl-25.html

ijat_asni said...

mr.syazwan :

berdoa agar contest ni kena makan nasik memanjang
boleh camtu ?
haha~

ijat_asni said...

Afzainizam :

yeah.
jom la join.
boleh makan sesame~~ ^_^

ijat_asni said...

Notacomei :_) :

makan sampai lebam dan sembam ?
haha~

ijat_asni said...

Alisya :

jom la join.
boleh gemok same2
hoho~

ijat_asni said...

DanieL AdiE :

yup.
moga2 terpilih
^____^

Mra Mastura said...

hohoho.. kalau masuk ni, confirm kau, zami, adie dan en afiq bertambah berat badan kan kan kan.. goodluck!!!!!!!!!!!!!!!!!

>.< kau memang kuat makan. oh, ajak lepak kalau nak makan sedap2 k.. XP

AfiQ said...

ijat.. mintak2 la kite terpilih yep.. hahaha.. kite same2 lukis nanti! hahaha.. =P

Fairyfarina said...

congrats Aizat! Mkn byk2 k. Gud luck

Post a Comment