.sana sini orang cite pasal result AJL25.

.bace tajuk pun dah tau kan aku nak tulih pasal ape.


.semua orang pun tak pueh ati.
.bukan sebab ana rafali yang menang.
.tapi sebab.
.kenapa FT kalah.

.so, pesanan aku.
.tak payah la fanatik sgt dengan FT korang tu.
.die bukannye best sangat pun.
.over je lebih.
.padan muke kalah.
huh~



aku yang memang menyampah sejak dari dulu lagi

20 comments:

mr.syazwan said...

kelas statement

tunggu 2 @3 jam lg konpem blog ni kena simba asid

hahahaha

ijat_asni said...

mr.syazwan :

yezz.
aku suke.
haha~

iskwan said...

kalo siti masuk pun mesti kalah

░♥si lampu neon♥░ said...

punye lame aku pk ft tu sape..rupenye faisal tehrani..eh faizakl tahir..hehehe


ENTRI MANTAP & MELETOZZ :
# RAKAM VIDEO PEREMPUAN KENCING#
# HAPUSKAN RASA BENCI#
# CAWAN AJAIB UNTUK PEREMPUAN SAHAJA#

Mah@mahu said...

Betul aku setuju sgt peminat Faizal Tahir yg fanatik sehingga sanggup buat FB untuk menentang kemenangan Ana Rafali.. knp tak buat shaja Fb untuk semua juri2 yg pilih anak rafali dia org yg bertanggungjawab atas kemenangan ini sian Ana.

iwan_dextrous said...

hahaa..tp mmg r kn..faizal tahir nyanyi skrg asl byk meneran.


Dextrous cyber life

ijat_asni said...

iskwan :

haha.
aku suke comment ko~

ijat_asni said...

░♥si lampu neon♥░ :

haha.
xperlu sebot name kot.
rahsia kan~~~

ijat_asni said...

Mah@mahu :

sikit lagi ade kuar FB menentang M.Nasir pulak kan
mane la tau
yg penting ; peminat yang "lebih-lebih" dari artis
huh~

ijat_asni said...

iwan_dextrous :

ye ke ?
x dengar sebab x penah dengar btol2 time die nyanyi.
hahahahahahahahaha~

bukankosong said...

ha..ha..kan Ijat dah marah...

Mra Mastura said...

ha ha ha..
aku layan jek semua.

DanieL AdiE said...

hahaha...
COULDN'T AGREE MORE!!

Latest Entry:
http://danieldeadie.blogspot.com/2011/01/arjuna-cipta_11.html

ijat_asni said...

bukankosong

bukan marah
just menyampah dengan peminat yang annoying
boleh camtu ?

ijat_asni said...

Mra Mastura

layan semua kecuali FT
hahahahahahaahahahahaha~

ijat_asni said...

DanieL AdiE

terbaek !

Mustaffa Khairul Azzam said...

yoooo...suke suke FT x menang...
seperti yg kita kate kan ari tue..
x kesah r sape yg menang janji bukan FT...
lalalalala

aswad said...

nak simbah acid kt blog ni leh ?

ahaks !

ijat_asni said...

Mustaffa Khairul Azzam :

yea.
kite memang geng !
padan muke kan~

ijat_asni said...

aswad :

eleh.
ade hati nak simbah asid.
cakap je la tak pueh ati kan.
haha~

Post a Comment