.cikgu yang busy.

.agak sukar nak update blog sekarang nie.
.internet terhad sgt.
"kata-kata mereka yang tak beli broadband lagi"


.ok.
.disebabkan aku busy sangat menjadik cikgu.
.so, meh aku nak bentangkan belanjawan aktiviti aku sepanjang minggu nie.

.ahad  | pegi jenjalan tak hengat dunia kat East Coast Mall.
.turut terlibat : zulhusni, bell, mili, die, liza.



.yes.
.siap maen game segala.
.yang tak boleh blah, tengah jenjalan, tetibe ade 3 orang budak pompuan lalu depan aku sambil meluahkan kata-kata.
"assalamualaikum cikgu"

.ok, segan disitu.
.budak sekolah aku rupenye.

.isnin, selasa, rabu | terlibat dengan olahraga MSSD daerah Kuantan.
.aku jadik pegawai pengiring je la kan.



.kat stadium siap jumpe A'a, Fadh dengan Raja yang semua-semua pun jadik pegawai pengiring skolah masing-masing.

.hari rabu jugak | jalan-jalan ECM.
(gigih nie, lepas balik stadium terus pegi lepak mall)

.turut terlibat : zulhusni, iena, nabisah ngan sa.
.aktiviti : ngompat-ngompat & makan KFC sudeh.


.khamis, jumaat, sabtu | aku terlibat dengan MSSP negeri Pahang acara renang.
.aku bahagian teknikal, penjaga masa.
.yes, underwear dan bikini bersepah.

.owh.
.yang penting - sepanjang minggu tak pegi skolah.
.ko ade ?.

7 comments:

Mra Mastura said...

uiks.. x g skola.. busyy nye kau..! hoho

aswad said...

underwear n bikini ?

yum yum

Farhana Sahri said...

busynye cikgu ijat sorang ni..heheee

mye said...

kadang2 best pulak jd cegu nie..
haha

nORmAL said...

heheh bestnya jejalan sakan .... nak joint lain kali leh tak hahha

Anonymous said...

aku baru satu hari jadi guru pengiring bdk2 olahraga da jadi isu satu sekolah, konon nye xleh kacau p n p cikgu praktikal. siap gaduh2 ni. mengamuk sakan cikgu lain n cikgu yg mintak tolong aku. padahal ko pg seminggu xkecoh pun..mcm2 la karenah cikgu2 ni. T_T -asz-

ThE kOpi suSU said...

busy kelain cikgu ijat nie..hahha

Post a Comment