.kisah semalam.

.aku naek bus dari kL - kuantan.
.dalam bus, aku kne dudok sebelah ppuan.
.memula aku tengok chantek-la-jugek-kan.

.tetibe ppuan tu pegi kat driver.
.sembang-sembang.
.then die tukar tempat dudok.
(kat sebelah ppuan laen plak)

.so, aku dapat rasekan nie la kot perbualan die dengan driver bus tu.

ppuan chantek-la-jugek-kan : "abg, saya nak tukar tempat dudok la sebab saya tak selesa dudok sebelah lelaki. nanti balak saya marah"
driver : "baeklah ppuan chantek-la-jugek-kan"

.so, kesimpulannye, please la ppuan yg prasan chantek nie, aku pun tak hingin la nak dudok sebelah ko. bajet ko hot je. ko boleh pegi mati sekarang.

.ppuan itu teros hudoh di mata aku.


meluat dengan sikap ppuan yang bajet hot tapi ala-ala je

6 comments:

DanieL AdiE said...

Hahahaha.....rilex2...

Amy Yussiela said...

hahah..mang bajet ko nk kaco die kot..
sabor je larh..
wei sila follow sy yg bru brjinak2 ini ye.

Miss Kira said...

hahahaha..chill2..
pasni beli tiket single seat..

bukankosong said...

:P sabor jelaa...

Mizan said...

Berasa macam dia tu perasan hangat dipasaran atau/dan balak dia bermuka kayu balak (kurang rasa yakin diri) sampai hal ni pun jadi isu.

mye said...

haha..
mgkin tu alasan die jew kot utk jga btasan prgaulan..
huhu

Post a Comment