.movie :: rango.


.sempat la jugak aku tetibe ke panggung nak tengok cite rango nie.
(aku pun tak tau la macam mane aku boleh ke panggung secara tiba-tiba kan..)

.so, comment aku.
.biase-biase je.
.takde la best mane pun.
.maybe nak tengok pun sebab cicak mengkarong nie gune suara johnny depp.

.for those yang tak tengok lagik, aku suggest tak perlu la excited kot.
.biase-biase sudeh.



.aku yang kecewa sebab tak best sangat.

2 comments:

DanieL AdiE said...

Oh ye ke?
xpela..x jadi nak tgk..

bukankosong said...

lol..ya ka?

Post a Comment