.rio.

.yea.


.dah tengok rio.
ko dah tengok ?

.maybe aku nak tengok sebab die tulis "from the creator of ice age".
.bagi aku, ice age tu best kot.
.so, aku pun pegi la tengok cite rio nie.

.comment aku : ala, jalan cite die macam dah boleh agak la.
.kisah burung yang tak bleh terbang yang tetibe terpisah dengan tuan die.
.konsepnye, at the end of the story, mesti la burung tu bleh terbang and jumpe balik dengan tuan die kan.
(memang dah boleh agak...)


.so, cite nie biase-biase je.
.ice age lagi best.
.sekian.


3 comments:

Anonymous said...

like !!

Anonymous said...

...nie cerite untuk kanak-kanak lar...takkan nk berat2...ice age tu kire berat la tp lawak die best kn..takot budak kocik x paham sgt kot jalan cerite die...

corat coret beta said...

Dari segi jalan cerita disney pixar punya kartunlah lagi best lari topik pula hehe.

Post a Comment