.the amazing race 18 top 4.

.minggu lepas aku punye la kecewa kan.
.sebabnye, jet and cord dah ter-eleminate.
.jahat giler kot big easy and flight time sebab bagi si cowboy nie u-turn.
.sumpah aku doakan diorang kalah.

bye bye jet and cord

.minggu ni plak, nasib baik la si goth ni kuar.
.pueh ati aku.
.nyampah giler plak aku tengok si kent ni.
.angkat beg berat sikit pun dah tak larat.
.ngengade sangat.

tata kent and vyxsin

.dah tinggal 4 team je lagi.
.aku harap gary and mallory yang menang.

4 comments:

syed amirul said...

mirul pun vote gary n mallory

syed amirul said...

vote for gary n mallory
x mustahil si zev
x terkejut jen dan kisha
mintak simpang flight time n big easy

miejigsaw said...

Fuh aku pun minat juga Amazing race 18 ni. Aku sokong fight time dan big easy sebab selama aku lihat mereka main amazing race ni mereka sincere betul dengan kawan-kawan mereka. Ingat lagi tak semasa mereka di china time naik bus hijau tu kalau dia dengki sangat dia orang suruh jalan jer tapi mereka baik. So hopefully dia orang menang

DanieL AdiE said...

Sgt la teringin nak masok Amazing Race Asia..

tetiba teringat Maxis Om Nom Nom kan..

Post a Comment