.fast furious five.

.aku dah tengok dah.
.haha.


.comment aku.
.best la jugak.
.ade action.
.ade comedy.
.ade paul walker.
.so,cite nie jadik best.

.tapi, cite ni klise sangat la.
.jalan cite die predictable sangat.
.dah macam tengok the italian job pun ade.

.ade program nak merompak.
.then, kne ade team yang power.
.next, kne ade kreta yang smart, siap modified segala.
.last, kne ade polis dgn awek yang cun.

.so, aku rase, the italian job lagi best dari fast furious five nie.
(tetibe kan...)

.sekian.

5 comments:

DanieL AdiE said...

IJAAAATTTTTTTTTTTTT!!!!!

RINDU KAT U!!!

X SBR NAK MANE ICE-SKATING NGAN U!

eh2..komen nie mcm xde kene mengena dgn entry je..

CintaZulaikha said...

org kata citer dy tak best..org la kata, akak tak pon tgk lagi..tak tau nak tgk bila??huhuhu~~

AiDa AzRyN said...

lama tak datang sini.. HAHA...
eh,aida xtgk lagi filem tu. 6t nak download la.. XD

ShahirMohd said...

yang penting, citer dia tetap gempak ijat~..

Anonymous said...

Cikgu

Post a Comment