.movie review | thor.

.berjaya gak tengok cite nie.
hoho~


.maybe aku tengok sebab semua orang pun tengok kot.
(tak nak kalah kan konsepnye)

.jalan cite die biase-biase je.
.kalo yang best pun, sebab CGI je kot.
.memang smart.

.yang penting : dunia thor kat galaksi celah mane ntah, canggih giler.
.tapi, kenderaan diorang, naek KUDA je.
.takkan la diorang tak cipta hybrid car kan ?.
pelik aku~

..maybe diorang nak nampak lebih mesra alam kot..
(sambil nyanyi lagu hijau : "ooo, anok-anok, tokleh meraso mandi laut...")
-__-"'

2 comments:

Anonymous said...

aku pon tgk cite tu mggu lepas...hmmm...blh la

shahirmohd said...

hahaha..kalu ader la hybrid, xbest la..lgpun still use yg lamenye kenderaan, baru best laa...

Post a Comment