.review | kungfu panda 2.

.aswad : jom tengok wayang nak ?.
.aku : gile aku nak tolak (tapi ni monolog dalaman je la).
yang betul-betul script aku : JOM !
capital letter tu maksudnye aku menjerit...boleh ?

.dengan selambanye, kitorang beli tiket cite kungfu panda 2.
.even seat tak brape best, demi nak tengok dengar suara angelina jolie, kitorang gigih !.


.lepas tengok, mesti nak kne review kan.
.tu yang susah jadik blogger tu.
.semua benda nak kne post kat blog.
boleh ?


.comment aku.
.sedap lak aii cite nie.
.nangeh aku gelak.
.lawak memanjang.
.memang berbaloi la.
serius~

.for those yang tak tengok lagi, pegi la tengok.
.confirm pueh ati.
.i repeat : MEMANG BEST !.
haa..excited tak aku menjerit ?





bile la nak tengok pirates nie kan...adoyai~

3 comments:

♥ p a A n i ♥ said...

tgok xajak!! aku pun nk tgok...ramai ckp best :D

GreeN AppLE said...

alahaii citer nie mmng bezz...tpi x smpt nk tngok kecomelan panda nie lgi....

nk tngok ar nnti...haha

Aman Ibrahim said...

best!!

Post a Comment