.review | x-men : first class.

.tengok dengan Hakim Nik cite nie.
.memang last minutes plan.
.bayangkan sampai Mines pukul 12am.
.wayang pukul 12.10am.
(nasib baek la kan counter ticket tu tak tutop lagi)


.comment aku.
.biase-biase je aku tengok cite nie.
.intro die slow.....sangat~
.dah nak last-last baru banyak action.
.jalan cite pun biase-biase je.

.ade watak yang macam "eh, ko macam tak perlu je dalam cite nie".
.watak mystique pun tak berkembang dengan baek.
.then, aku mengharapkan ade la cite macam mane diorang jumpe storm ke, jane ke, cyclops ke.
.haram.

.for me, X-Men 2 is the best.


1 comments:

DanieL AdiE said...

So, x perlu la nak tgk cite nie..

Post a Comment