.USM 5th and 6th day.

.ni saje je nak review balik what happened during the vacation.
.ni backdrop program.
.tema die purple.
justin bieber sangat kan~




.team upsi yang meriah.
sangat~
.dah macam buat program sendiri yang tak tahan tu.
.padahal participants je kan.
haha~


.hari jumaat plak.
.gigih ni nak pakai baju melayu.


.yang ni gambar dengan budak UiTM Kedah kalo tak salah.

.yang ni plak bebudak USIM.
.sumpah best lepak dengan diorang.
.merepek je memanjang.
.sampai tak larat nak gelak.
hoho~

.then, malam jumaat, ade maen-maen boling dengan bebudak UPNM.
.best woo.
ni program yang tak dirancang nie...haha~

.bile cikgu bergabung dengan askar.
kakitangan kerajaan sangat~
-_- '''



.dah hari sabtu.
.pagi tu, sempat lagi ni kitorang pegi umah P.Ramlee.

 .erk...ni bukan umah P.Ramlee.
.ni baru kat USM.
.baru nak gerak pegi umah P.Ramlee.
hee~

.haa.
.yang kat blakang tu la umah P.Ramlee.
smart kan~





.then.
.baru la majlis penutup.
.semua dah tau kan, yang aku kalah.
.so, takde la gambar aku pegang medal segala.
berangan je lebih~


.dah abeh dah segala cite kat USM.
.for myself, i'm so glad sebab join benda nie.
(even aku kalah kan)

.yang penting, dapat jenjalan penang.
.dapat jumpe U laen.
ko ade ?


3 comments:

Nurul Nadiah Binti Ismail said...

kitorg pn suke lepak ngan korg...kalah menang 2 adat la dalam pertandingan tp yg penting pngalaman yg kite dpt 2 & prshbtn sgt brnilai...senyum sokmo...^_^

Anonymous said...

terbaek r ijat kenal ngn korg....:)
gonna miss u all...
nt ad mse jom jmp2 kt kl...:)
kim slm smue...

Pak Syahot (sYaHir) said...

a'ah tu mmg bdk uitm kedah...hihihi

Post a Comment