.encik posmen ?.

.azie dah post gambar photoshoot yang hari tu.
.aku bajet hari ni sampai sebab alor setar dengan kampar bukannye jauh mane pun.

.aku pun tunggu la.
.tunggu.
.tunggu.
.tunggu.
.makan kejap.
.then tunggu balik.

.last-last.
.eh, mane ke encik posmen nie ?.
.kecewa aku disitu.

.disebabkan terlalu kecewa (sebab tak dapat nak letak kat blog).
.aku pun just download gambar kat profile facebook azie je.
just some of them je la~





.aku target esok kot baru sampai semua gambar tu.
.so, esok je la erk aku upload lagi gambar time photoshoot yang gedik tu.

T_T

2 comments:

..hizamirahim.. said...

tahniah.
haha.
:B

Anonymous said...

tapi puja dah dpt? cne tu?

Post a Comment