.review | Mr Popper's Penguins.

.tengok wayang lagi.


.sebenarnye aku cadang nak tengok transformers for the second time.
.tapi asik sold out je plak kan.
.so, tengok je la cite nie even tak tau langsung synopsis die.
.even hero die jim carey yang dah agak tua.

.sebenarnye, cite nie klakar ok.
.memula macam slow sikit.
.until la si jim carey nie dapat pos laju hadiah penguins.
.memang serious s*** klakar.
haha~

.tak payah nak pikir-pikir.
.tak payah nak teka-teka sape watak baek, sape watak jahat.
.tak payah nak pening-pening kepala.
.memang asik gelak-gelak gemok je.

.aku suggest : pegi la tengok or download.
^___^


6 comments:

Wani Rosli said...

Already watched it!
Serious best. Haha.
Cam u gaks.. plan nk tngok cter len tp at last tngok cter yg xtahu synopsis nya.
Haha

ijat_asni said...

Wani Rosli :

best kan !
rugi kalo tak tengok~~

Zul Fattah said...

erm..kena tngok jgak ni

shandye. said...

transformers aku tak tengok sbb terpengaruh dgn ulasan blogger lain di samping kecek-kecek kawan2 yg cakap cter tu agak dry walaupun action dia gempak gle.

cter mr. poppers penguin ni pun aku just let it slide je sbb nmpk cm tak menarik (dan rasa mcm tk kena gaya filem ni kuar time2 tgh musim panas, klu kuar dekat2 dgn krismas ke... cam seswai la jugak... kan?)

ijat_asni said...

Zul Fattah :

tengok
tengok
mesti tak menyesal ^^

ijat_asni said...

shandye. :

ni je cite yg ade time tu
terpaksa tengok.....tetibe best plak kan
hehe~

Post a Comment