.bebaju project runway 9 episode 2.

.yes.
.aku memang tengok project runway nie.
.sesedar, sekarang dah season 9.
.heidi klum dah brape kali branak dah.
.tapi selambe je jadik host and judge for ninth season.
ko mampu ?

.ok.
.ape yang bestnye pasal episode 2 nie.
.designers kne buat baju.
.yang diorang kena beli bahan-bahan dekat pet shop.

.orang pegi pet shop sebab nak usha-usha sugar glider.
.diorang pegi pet shop sebab nak carik bahan buat baju.
ape kes ?

.so.
.jenuh aku meng-google, jumpe gak design baju-baju diorang buat.


.baju ni menang best dress.
.baju daripada dog pad, skirt dari hamster bedding, rabbit bedding.

.then, antara baju yang macam best aku rase :


.ade yang dari daun-daun aquarium, dari batu-batu aquarium, tali, etc.
.tapi, bagi aku la kan.


.yang ni smart kot.
.baju ni die buat guna bird's seeds.
.try usha yang dekat tengkuk die tu.
.kuaci kot.
.kagum aku.

nanti aku review lagi episode laen plak ^^

32 comments:

http://bukankosong.blogspot.com/ said...

citarasa kita sama,aku suka yg ko choose tu

Fara said...

wahhh..minat fesyen ke nie..dh 9 season satu pon ku x pernah tgk..huhuhu..nyway ku balas kunjunganmu..nice blog too..*V*

FYA PELANG! said...

wow. ni mesti smart design kan ?

anisalya said...

pernah jugak tgk...
cuma sekarang ni je tak tertengok...
last tengok pun season brp ntah ms heidi klum preggie lg...

tp tu la...
the designers have to be very creative. kalau tak hbs la kan...

*susayangzaki * said...

Paah pun suka tgk..setiap episod ikut ulangan kalau ntv7 slalu buat tayang pun bantai tgk jgk..ko mampu?hehehehehe (=
anyway nice blog 2..
T__________________T

FarhanahAdzlan said...

suka tngok gak..cuma dah jarang..skarang tngok citer korea je..haha..

klau sya berada dtmpat pereka baju tu..otak sya xkan boleh trpikir nak bua baju pkai sumer bnda tu..hahaha..=)

farah hanim said...

wee :D
fara pon mint tgk rancgn nie gak
ase best an.tgk dorang siapkn bju dlm 2 hari je
fara nk jhit bju koyak pon berhari2
hahaa

= d = said...

wow..
hebat gak dorang ni..
ada byk idea nk buat bj..
:)

aku said...

takde baju yang buat dari tahi pet tu ke?haha

CikGu Ma said...

thanx ziarah cikgu..done follow u (",)

yayath said...

wahhh...yath pun suke tengok project run away nih...best:)hehehe~~~

rerehalim said...

Nice blog too:)

alia zainol said...

saya pon tgk tapi kadang-kadang je :)

Pendamba Mawar said...

apa fesyen ni?

Nur Aizureen Md Zahir said...

saya minat gila kt christian sirriano & santiano and geng2 semusim dgn beliow :)

K O R I E said...

grr.. korie xda masa nak tgok projek runway ;(
dulu sllu gak tgok
best! lps ni bley la bca review P.R kat sini ^^

ijat_asni said...

http://bukankosong.blogspot.com/ :

yay
suka jugak !
^^

ijat_asni said...

Fara :

try la tengok
best !

ijat_asni said...

FYA PELANG! :

yeah.
ni yang dapat high marks ^^

ijat_asni said...

anisalya :

sambung la tengok for this season
best..best..^^

ijat_asni said...

*susayangzaki * :

tengok online je
lagi senang XD

ijat_asni said...

FarhanahAdzlan :

ala.
tak tengok la korea
huhu T_T

ijat_asni said...

farah hanim :

kalo ijat, berbulan2 kot baru siap jahit =P

ijat_asni said...

= d = :

kne creative
baru boleh menang ^^

ijat_asni said...

aku ;

erk...apekah ?
huhu

ijat_asni said...

CikGu Ma :

thanks ! ^^

ijat_asni said...

yayath :

memang sgt best kan XD

ijat_asni said...

rerehalim :

thanks ! ^^

ijat_asni said...

alia zainol :

lepas ni, boleh la tengok selalu2 ^^

ijat_asni said...

Pendamba Mawar :

this is what we call think out of the box ^^

ijat_asni said...

Nur Aizureen Md Zahir :

minat jugak !
^___________^

ijat_asni said...

K O R I E :

yay
jemput2 la datang sini slalu ^^

Post a Comment