.bebaju project runway 9 episode 4.

.owh.
.episode 4 sudah.

.minggu ni.
.each designers kne buat baju untuk nina garcia.
.The concept was to create a “day to night” look for Nina, something she could wear to the office (she’s the Fashion Director of Marie Claire) and then to a “fashion event” at night.


.paham-paham je la kan nina garcia macam mane.
.semua benda pun tak kena.
.warna salah la, cutting tak betul la, old fashioned la.
= = '''

.so, this is the winning collections.


.yang tengah tu menang best dress.
.bagi aku, tak cantik pun.
.yang belah kanan tu lagi CUN kot.
serious~

.then, this is the not-so-winning colections.


.sah-sah la kan, yang kiri tu kalah kan.
.memang sangat out-dated.
.tak paham pun concept baju tu ape.
kan~

.last, this is the collections yang IN.


.CUN gak.
.at least, nampak la sikit kemajuan designers nie.
.takde la asik buat baju pelik-pelik je kan.
=________=


.aku harap, next episode lagi best !.



3 comments:

Amy Syaquena said...

Rasanya yang berseluar panjang tue ok sikit..

http://www.sinarraudah.com/2011/08/teguran-dari-salah-seorang-blogger.html

ijat_asni said...

Amy Syaquena :

ade 2 yang pakai sluar panjang.
yang mane 1 ? huhu~

Ash Burn said...

u have a awesome blog! done follow ur blog.follow me at kekbatikcoklat.blogspot.com . thanks! :)

Post a Comment