.kelakar lak aii.

.ok.
.aku ngaku yang aku memang tak tengok kL Gangster.
syamsul yusof, no offense please~

.tapi, kat youtube nie, ade plak geng-mamat-mane-ntah yang buat parody cite nie.
.agak teruja disitu.


.sumpah kelakar nak mati.
.tak larat nak gelak.

sial la...ptuih~

11 comments:

cucu umie said...

vlog nie..tadi baru tgok dekt blog abg solihin..xsila ayie orng nilai tu..hehe boleh tahan juga kot siorng nie

tiefazatie said...

hahhaha..xleh blah!kelaka gle!hahaha

Hans said...

ar ar
kelmarin dulu aku tgok
aku gelak sebab ada TAMTAM
hahahaha

aiENn cHAm said...

haha! kelaka gile an an an

*tgok KL gngster sbb de aaron aziz jerr

Puan Kutu said...

sy pun smp skang pun blom berksempatan nak tgok full movie nie,line beruk faham sajalah.hehe..

DanieL AdiE said...

Dah tgk smlm video ni..n same gak mcm u, i pon x pernah tgk KL Gengster..

tomatokering :) said...

wakakakakak ! sumpak lawak ! ;p

http://bukankosong.blogspot.com/ said...

ada lagi a few dr beliau yg aku rasa best spt salah chat,komik n rasa bersalah..

gi rr jeguk

rasa nak bunuh diri mati tergelak plak

Jai said...

Alahai, kat ofis aku x leh nak tgk video nih..

aku said...

aaron aziz!!!!!!!
owh,bkn...
=.="

Abe Goreng said...

Sebijik mcm Aeron Aziz. kompem syamsul yusof amik dorg b,lakon nanti.HAHAHA

PENGALAMAN PERTAMA PUASA!

Post a Comment