.bukak pose bloggers.

.fine.
.aku sorang je yang tak update lagi.
.bloggers laen, balik-balik bukak pose je, terus update.
.aku agak malas (sumpah).
boleh ?


.ni antara bloggers yang datang.
.agak ramai la kot bagi aku.

AMIR RAYYAN

HIZAMI

DANIEL ADIE

ZAMHARI

WAN FUUYOO

QARL

NABIL AIZAT

IZZ HUSNIE

ADAM ARJUNA

AYIE

AZAD

POJIEPOOH

NEMO

EAZY

KHAL ELLA

HAZZY

KAK HEZE


.aku ko-confirm takde DSLR kan macam bloggers lain.
.so, aku just curik gambar je dari facebook.
bapak sedih kan~










.tengok gambar pun dah tau best kan.
padahal malas nak comment each picture
haha~

.dengar-dengar, raya nanti, nak buat macam ni jugak kan ?.
.nak join.
.nak join.
^_____^






13 comments:

Amir Rayyan said...

nak join jugak...hehehe..:))

izz idraqie huznie said...

akhirnyeeeeeeeeeeeeeee:)~

DanieL AdiE said...

FINALLY!!!

'mitchie' yusoff said...

walaweh ... best ah ...

Cik FaRiZaM said...

mcm best jer...ni smua kawan2 sekolah ke blogger bloger yg baru kenal????

ayie said...

wa banyaknye gambar upload..rajin tu..hehe

ijat_asni said...

Amir Rayyan :

bukan korg ke tuan rumah nanti ?
hehe~

ijat_asni said...

izz idraqie huznie & DanieL AdiE :

yeah !
padahal biase2 je kan
haha~

ijat_asni said...

'mitchie' yusoff :

best sangat !
^__________^

ijat_asni said...

Cik FaRiZaM :

ade yg blogger baru knal.
ade yg blogger dah lame kenal
hee~

ijat_asni said...

ayie :

haha
curik je gambar kat fb
ngee~

~SaL IjOu~ said...

seyes nampak best~ Salam kenal~ =)

hafrawiey ozakawa said...

best nye dpt iftar dgn bff

Post a Comment