.kecian Jared Leto.

.tau MTV World Stage ?.
.tau i-City ?.
.tau 30 seconds to mars ?.
.tau jared leto ?.

.ok.
.hari tu, aku ade masuk contest.
.kalo menang, bleh dapat 2 tiket nak pegi tengok MTV World Stage.

.aku pun test-test la masuk.
.yang sedihnye, lepas aku antar penyertaan tu.
.aku lupe plak nak check email.
.nak check either aku menang ke tak.

.semalam-semalam, baru aku bukak email aku.
.so, al-kisahnye.


.berita baek = aku menang !.
.berita buruk = erk...dah lepas konsertnye !!.

.sumpah sedih.
.yang aku lagi kecian tu, bukan kat diri aku.
.tapi kat Jared Leto.
.sebab die tak dapat jumpe aku.
boleh ?




budiey.com : mintak mahap bebanyak sebab lambat check email, tak dapat datang -_-



9 comments:

Lee said...

huhu kesian, nak wat mcmana xda rezeki

http://bukankosong.blogspot.com/ said...

pasrahhh

eddy syrol said...

hehehe...takpe, cube lain kali.. (~_~)

meaw said...

sat-sat,nak gelak buleh dak,hehehehe.... tula,lenkali setiap hari bukak 3 kali email...1 pagi 1petang 1malam,tapi email ni paling sesuai untuk dibuka pada waktu petang, haaa...lepas ni ingat tau,selalulah bukak email,heee....


tape la ijat, tade rezeki tu,cuba lain lak eh :D
namau nangis la,hee

cik pulau said...

alololo..
siannya.. melepas yer..
takpelah..takde rezeki.
jangan sedih2 tau..

C i k P i p i T e m b a m said...

ishh sygnyee . yela email nie kekadang lupa nk bkk kan . hhe . xpelah . xde rezeki . nnt try join cntest lain plak .

coklatberapi said...

hehe la..xpe lain kali insyaallah ada rezeki;))

Ira said...

haha...siannyer..takde rezeki la jared leto nak jumpe ncik ijat ni :D

N A T A S Y A ツ said...

wah, syg nye ~~

Post a Comment