.ok, yang nie memang berita gembira.


.aku tau dah seminggu aku tak update.
.ye la.
.ni kan bulan ramadhoon.
.penuh keberkatan katanye.
.so, baek la aku mengabdikan diri ke Maha Esa dari asik update pasal menu bukak puase hari-hari padahal puasa ala-ala je.
sambil tangan di dada, mata ke atas kan~

.ok.
.aku nak update pasal good news nie.
.even takde kaitan pun.
.still nak bagitau gak.

tadaa~


.haa.
.nampak ?.
.nampak ?.
kalo tak nampak, boleh click kat gambar~

.untuk tahun 2011.
.kutipan Harry Potter Part II dah mengalahkan kutipan Pirates of the Caribbean 4.
.yes !.

.and aku bajet, record nie memang tak boleh dipecahkan for the whole year.
.kalo ade pencabar terdekat pun, maybe filem mission impossible : ghost protocol or maybe twilight saga : breaking dawn (both release this coming christmas).

.even JK Rowling tak penah kenal sape aku, tapi aku nak wish congrate kat die.
.tahniah sebab buat aku obsessed dengan Harry Potter.

expecto patronum !


7 comments:

fareez cleoputra said...

ooooooooo ye kerrr...*tetiba..haha

Afiqa Dayana said...

Harry Potter terbaikk ! hehe

Lily Lulu said...

ohoo..peminat heri poter wopenyer..neway tengs komen at blog hambe ini...

manmala said...

tq blogwalking kt blog saya...
boleh follow my blog too....

Belalang Hijau said...

samalah kita...peminat harry potter! hehehe

Nur Aizureen Md Zahir said...

wingardium leviosa !

expelliarmus !
kehkeh

tiefazatie said...

mmg best kan..hihi..

Post a Comment