.best woo | melaka.

.aku memang suka melaka.
.tak tau la nape.
.maybe sebab melaka ni kecik je.
.so, senang nak travel sebab semua dekat-dekat je.

.so,ni semua gambar-gambar time kat melaka yang aku dah photoscape kan. 
ye la, aku mane reti adobe~


.makanan yang superb.
.chicken chop, ice cream tapai, coconut shake klebang.


.aktiviti wajib = KAROK !.


.beraya kat umah zami dengan adie.
.lepak kat pantai jugak.
^_______^


.the best moment ever.
.lepak minom coconut shake special.
.ten !.

.so, thanks you so much to AYIE, HIZAMI and ADIE sebab jadik tour guide.


.nanti aku datang lagi.


8 comments:

farahroslan said...

coconut shake tu dekat mana ? and kat melaka tempat best karok kat mana ?

ijat_asni said...

farahroslan :

coconut shake kat klebang. ^^
kalo karok plak, maybe kat jusco KOT.
hee~

mr.syazwan said...

U g karok atas laut tu ke??

ermmm konpem kelaut! haha

DanieL AdiE said...

U WAJIB DATANG LAGI!!!

ayie said...

sangat besh..lepas ni memalam lepak blakang kapal besar tu.. baru leh nampak banyak lampu yg sangat cantik..woooww

ijat_asni said...

mr.syazwan :

kitorg karok kat jusco.
nnti jom la kite karok same kat atas laut tu skali.
haha~

ijat_asni said...

DanieL AdiE :

i will.
kewangan je xde.
haha~

ijat_asni said...

ayie :

haha
sound interesting
tak sabar !

Post a Comment