.review | johnny english reborn.

.tengok wayang lagik.


.memula macam teruja la jugak kan nak tengok.
.sebab orang cakap memang 100% lawak.
.maybe boleh ilangkan stress aku ni haa.
aku pun tak pasti nape aku stress~

.tapi sampai la abeh.
.aku takde la teruja mane pun.
.biase-biase je.
.komedi die pun predictable.
.memang sangat klise.

.tapi, berbaloi la jugak kan nak tengok kat wayang.
.even aku tak tengok johnny english I.
.at least, aku paham la cite ni.

.kalo sape yang dahagakan ketawa, boleh la pegi tengok.
bole ?


7 comments:

Aida Azryn said...

nanti nak download ah muvee ni. ^^

Nur Syahirah said...

tgk kt youtube johnny eng I

DanieL AdiE said...

Ko stress sbb dpt keje baru di hari jadi mu kot...

ijat_asni said...

Aida Azryn :

download.
download. ^^

ijat_asni said...

Nur Syahirah ;

ade erk ?
ok. ok.
^^

ijat_asni said...

DanieL AdiE :

erk..
-_______-

eqbalzack said...

salam ijat. abg eq singgah sini...blog simple. tak berat nak loading! hehe

Post a Comment