.proud to be SEPTEMBERians.



.disebabkan birthday aku esok.
.so, aku sangat la hepi.
.disebabkan aku terlalu hepi.
.so, aku nak post entry ni, khas untuk mereka yang lahir bulan september.

.ciri-ciri orang bulan september termasuk aku.
alah, google je pun benda ni~




.sangat bersopan santun dan bertolak ansur.
(no comment)

.sangat cermat, teliti dan teratur.
(betol !)

.suka menegur kesilapan orang lain dan mengkritik.
(sangat betol !)

.pendiam tapi pandai bercakap.
(aku macam tak pendiam je)

.sikap sangat cool, sangat baik dan mudah simpati.
(no comment)

.sangat prihatin dan terperinci, amanah, setia dan jujur.
(nak kate betol, tapi korang cakap masuk bakul plak kan...haha~)

.kerja yang dilakukan sangat sempurna.
(tak betol, thesis aku buat cincai-cincai je kot)

.sangat sensitif yang tidak diketahui.
(tak pasti)

.seorang yang banyak berfikir.
(salah !)

.daya pentaakulan yang baik.
(pentaakulan tu ape ?)

.otak bijak dan mudah belajar.
(sangat salah sebab aku 3 kali je dapat dekan, tu pun atas pagar je)

.suka mencari maklumat.
(kalo berkaitan hiburan is yes, kalo berkaitan academic, memang totally wrong)

.kawal diri dari terlalu mengkritik.
(sangat salah !)

.pandai mendorong diri sendiri.
(tak paham statement ni)

.mudah memahami orang lain kerana banyak menyimpan rahsia.
(betol.....kot)

.suka sukan, hiburan dan melancong.
(hiburan dan melancong sahaja...bole ?)

.kurang menunjukkan perasaannya.
(ntah)

.terluka hatinya sangat lama disimpan.
(tak pasti)

.terlalu memilih pasangan.
(no comment)

.sukakan benda yang luas.
(betol !)

.bersistematik.
(maybe yes, maybe no)



.confirm ko jelez kan, sebab ko bukan bulan 9.

haha~

7 comments:

pUtEri_RiAnG said...

sya pown lahir bulan 9 gak...15 hri bulan...ermm..kbnykan nyer cm sya r jgk kcuali yg ke-9 2 jer bukan sya kot...sya x suker sgt nk brfikir nieyy...

DanieL AdiE said...

3 kali dpt dekan ko consider x bijak?

Bijak la tu..

Ade la 1 yg ko lupe, mereka yg lahir buln 9 adalah good friends..

Like seriously...

Happy birthday ya..

Anonymous said...

hepy bday!
bday kite sme la..

ayie said...

haha..walau apa pon happy birthday !!!

ijat_asni said...

pUtEri_RiAnG :

haha.
benda ni x boleh percaya 100% gak kan.
-__-

ijat_asni said...

DanieL AdiE :

haha.
thx u.
thx u.
=)

ijat_asni said...

ayie :

ngee~
hepi ^^

Post a Comment