.guru pengiring la sangat.

.last week.
.aku kne bawak budak pegi fieldtrip.
.pegi mangrove kat area manjung.


.cantik gak la tempat ni.
.tapi, aku lagi suggest, kalo nak pegi mangrove area, pegi kuala sepetang, taiping.
.kat situ, mmg CUN.


.konon-konon busy la.
.kutip sampel daun la, akar la, biji benih la.





.on the way balik, acik driver bus tu brenti isi minyak kat petronas.
.bebudak ni, semua turun, beli megi cup.
.aku pelik la, apesal kebulur sangat nak makan megi kan.
.diorang cakap, kalo kat maktab, tak boleh makan megi.
banyak MSG katenye~


.as a cikgu pengiring (kononnye), aku hepi la jugak bawak bebudak pegi fieldtrip ni.
.hope, nanti ade lagi kat tempat aku posting nanti.
^^

1 comments:

Ila Aqilah said...

best pe bawak pergi lawatan tempat-tempat macam ni..hehe..kite cikgu pun tak bosan..ekeke

Post a Comment