.abang aku kawen | part I.

.ni kisah 29th oct 2011.
.tapi baru nak letak kat blog.
.ye la kan, dunia aku skarang kan sangat limited internetnye.
nangis~

.so, aku just nak letak gambar-gambar je.



.baju putih ni time abang aku akad nikah.


.time petang plak, suppose to be, family aku baju colour biru.
.tapi, aku penyepit pengapit dalam cite ni.
.so, aku kne pakai baju colour coklat-clay ni.


.ni baru part I.
.nanti aku buat entry pasal abang aku kawen lagi.
.gambar time aku jadik penyepit pengapit plak.


.derita takde internet.
T_T

8 comments:

Qarl said...

tahniah!

dh dpt akak ipar. double duit raya next year. haha

hafiz hafizol said...

tahniah untuk abg ko!

T dapat anak buah r ko.. yeyeyeyee~~~

Zac Rega said...

tahniah Mr. Ijat :D

*betapak sudaah . SMILLEEE :D

mizz wan said...

0rng ckp kalau jadi pengapit x lama lg mesti ikut jejak pengntin . huhu

ijat_asni said...

Qarl :

hee.
doa2 la die bagi duit raya kan
^_^

ijat_asni said...

hafiz hafizol :

haah
tak sabar nak dapat anak buah ^^

ijat_asni said...

Zac Rega :

haha
motif tahniah ?
bukan aku yang kawen.
haha~

ijat_asni said...

mizz wan :

doa2 la betol
hehe~

Post a Comment