.abang aku kawen | part III.

.ni kad kawen abang aku.


.click gambar untuk tumbesaran.

.click gambar untuk tumbesaran.





.so, for those yang dah baca entry ni, anda secara tak langsung dah dijemput untuk datang abang aku kawen esok (26th Nov 2011).

.alamat : perkarangan surau al-amaliah, taman sentosa kampar, kampar perak.
.jam : start 11.00am - 2.00pm.


.pesanan aku : 
elakkan pakai baju kaler pink sebab nanti same dengan pihak lelaki
elakkan pakai baju kaler biru sebab nanti same dengan pihak perempuan
JANGAN pakai baju kaler pink + putih sebab nanti same dengan warna scallop langsir khemah pengantin.



.jumpe esok.
^___________^


6 comments:

Mknace said...

selamat pengantin baru untuk abang

:) :) :)
i'm back
terbaeekkk!!!!
jengjalan dari mknace unlimited

atiqa aris said...

alamakk arini ke.xfree la pulak.hehe btw,ckp abg awk selamat pgantin baru ye:)

ijat_asni said...

Mknace :

jemput la datang selalu ^^

ijat_asni said...

atiqa aris :

ok.
set ^^

ayie said...

ala nak gak pki pink

ijat_asni said...

ayie :

tak boleh.
haha~

Post a Comment